• 22/03/2012

Leendert Kuypers Sales Director Stork Technical Services! - bedrijfsblog

Stork heeft voor regio België Leendert Kuypers(54) aangetrokken als Sales Director!

Lees verder

Productnieuws

Leendert bouwde zijn carrière uit bij General Motors in België, in diverse leidinggevende functies van Central Maintenance Manager tot Europees Maintenance Director.

Met zijn ruime ervaring, zal Leendert het sales team in België gaan leiden, wat voor Stork een belangrijke stap betekent in het verder implementeren van de matrix organisatie: “Het is de bedoeling om met mijn team Stork Technical Services breder in de markt te zetten in België, zodat we de bestaande klanten beter kunnen ondersteunen met onze services en producten en daarnaast ook nieuwe klanten kunnen informeren over onze toegevoegde waarde. Verder willen wij onze expertises meer onder de aandacht brengen", aldus Leendert.

Bedrijven weten Stork te vinden als het gaat om dagelijks onderhoud van assets, maar Stork Technical Services is zoveel meer dan dat. Stork kan o.a. positief bijdragen aan de strengere emissienormen door branders aan te passen naar een gunstigere uitstoot.

Stork kan naast productie, ook helpen bij herstelling en onderhoud van aandrijfkasten, turbines enz. Onze toegevoegde waarde schuilt zowel in uitstekend geschoolde specialisten voor onderhoudswerkzaamheden op locatie als in het ontwikkelen en implementeren van langetermijnadviezen voor uw risicomanagement.

Onze strategie is eenvoudig, maar uniek: Wij werken nauw samen met onze klanten, waarbij ons 'thinking and doing' resulteert in veilig, betrouwbaar en productief 'asset integrity management'.

Stork Technical Services onderscheidt zichzelf als wereldwijde speler in onder anderen de Olie & Gas, Chemische en Energie-industrie door een unieke combinatie van denken en doen. Zij zorgen ervoor dat machines en installaties van onze klanten structureel vitaal blijven. Deze focus op Asset Integrity Management wordt gerealiseerd door ruim 14.500 medewerkers die dagelijks de uitdaging aangaan om innovatie en klantsuccessen te realiseren in een dynamische werkomgeving.

Wilt u ook weten wat Stork Technical Services allemaal voor u kan doen? Neem gerust een kijkje op onze website www.storktechnicalservices.com

Contacteer ons:
Stork Technical Services Belgium N.V.
Oosterweelsteenweg 57 - 2030 Antwerpen
Tel: 03/ 540 15 11 - Fax: 03/540 15 00
www.storktechnicalservices.com
marketing.stsbelgium@stork.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Stork Technical ServicesBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.