Frost & Sullivan beloont Ixon met New Product Innovation Award

Ixon, leverancier van remote service en IIoT-oplossingen voor industriële machines en installaties, heeft een Frost & Sullivan 2020 New Product Innovation Award ontvangen voor Ixon Cloud.

Trefwoorden: #Industrial Internet of Things, #Ixon, #Ixon cloud, #New Product Innovation Award

Lees verder

Techniek

( Foto: Ixon )

ENGINEERINGNET.BE - Adviesbureau Frost & Sullivan reikt jaarlijks Best Practices Awards uit aan bedrijven in diverse regionale en wereldwijde markten voor hun uitstekende prestaties op gebieden als leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling.

Ixon kreeg de erkenning voor hun Europese IIoT Platform voor de machinebouw (Ixon Cloud). Sankara Narayanan, Senior Industry Analyst bij Frost & Sullivan: "Onze analyse geeft aan dat machinebouwers met zo'n compleet end-to-end platform snel kunnen reageren op eventuele verstoringen in de industrie en een basis kunnen leggen voor wendbaarheid en flexibiliteit."

Willem Hofmans, CEO bij Ixon: "We zijn erg blij met deze onderscheiding van een gerenommeerd bureau als Frost & Sullivan. Duizenden machinebouwers wereldwijd plukken al de vruchten van onze IIoT-oplossingen, en deze onderscheiding is een bevestiging van dat succes."


ACHTERGROND
De New Product Innovation Awards behoren tot de Best Practices Awards van Frost & Sullivan. Elk jaar selecteert Frost & Sullivan de ontvangers van de New Product Innovation Award op basis van bevindingen van industrie analisten.

Zij vergelijken marktdeelnemers en meten prestaties door middel van diepgaande interviews, analyses en uitgebreid secundair onderzoek om de best practices binnen specifieke industrieën te evalueren en te identificeren.

Frost & Sullivan past een strikt analytisch proces toe om meerdere genomineerden voor elke awardcategorie te evalueren alvorens de uiteindelijke awardwinnaar te bepalen.