Mark Thys wordt nieuwe Managing Director bij Belgische tak Renewi

Renewi heeft de benoeming aangekondigd van Mark Thys. Hij heeft sinds 1 juni de functie van Managing Director, Commercieel Waste Belgium op zich genomen.

Trefwoorden: #afval, #afvalverwerking, #Mark Thys, #recycleren, #Renewi

Lees verder

HR

( Foto: Renewi )

ENGINEERINGNET.BE - Mark Thys is afkomstig van Eurofins Scientific, waar hij actief was als Global Chief Transformation Officer en sinds 2019 buiten België gevestigd was.

Eerder hij Mark bij Goodyear Dunlop waar hij verschillende seniorfuncties vervulde, waaronder Managing Director International Sales and Operations, Managing Director Dunlop voor Frankrijk en de Benelux, en daar voor leidde hij ook de EMEA Business Transformation van Goodyear.

Thys is een duurzaam leider met werkervaring in verschillende sectoren en bedrijfsomgevingen, met opdrachten in verschillende landen, waaronder België. Hij werkt graag in een dynamische, op mensen gerichte omgeving, waar de nadruk ligt op samenwerken om succes te boeken. Mark behaalde een Masters in Commercial Engineering en een Executive MBA in Business & General Management.

Thys: “Ik ben zeer opgetogen om bij Renewi te kunnen starten. De onderneming heeft een sterke track record en is goed gepositioneerd om nieuwe mogelijkheden voor afvalbeperking te onderzoeken en tegelijk te focussen op de circulaire economie.”