• 11/04/2012

Total Contractor Award 2011 voor Stork Technical Services - bedrijfsblog

Total Petrochemicals Antwerpen kent Contractor Award 2011 toe aan Stork Technical Services

Lees verder

Productnieuws

Jaarlijks kent Total per site deze award toe aan de huiscontractordie op een aantal disciplines het beste scoort!

De aard van activiteiten die Storks Service & Onderhoud afdeling uitvoert in combinatie met het aantal gepresteerde uren on site, worden door Total gerangschikt in risico klasse C. Dit zijn hoofdzakelijk de hoogst risicovolle werkzaamheden binnen de fabricatiezones.

Behorende tot de beperkte lijst van huisaannemers van de sites Fina Antwerp Olefins (FAO) en Total Petrochemicals Antwerpen (TPA), wordt STS net als alle andere huisaannemers jaarlijks gevalueerd. Eind 2011 werd enerzijds gekeken naar prestaties op het gebied van veiligheid en milieu (ongevallen, werken volgens de vergunningen, dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, bekwaamheid van de leidinggevenden, enz.) en anderzijds naar de performantie van onze prestaties.

Bij dit laatste punt werd de kwaliteit van de geleverde diensten en de geboden nazorg beoordeeld, waaronder het nakomen van leveringstermijnen, de werking van de algemene werforganisatie evenals de financile afhandelingen.

Na evaluatie van het werkjaar 2011, heeft Total Petrochemicals Antwerpen op 16 maart de Contractor Award 2011 toegekend aan Stork Technical Services.

Hierbij feliciteren wij het volledige team voor deze onderscheiding!

Naar de blog van dit bedrijf.