Sensolus en VanRoey.be bundelen krachten

Specialist in traceer- en IoT-technologie Sensolus en IT-dienstverlener VanRoey.be, dat bedrijven bijstaat in de digitalisatie en automatisatie van hun processen, hebben een partnerschap aangekondigd.

Trefwoorden: #ICT, #partnerschap, #Sensolus, #VanRoey.be

Lees verder

Techniek

( Foto: Sensolus )

ENGINEERINGNET.BE - Met de systeemkennis van VanRoey.be en de productkennis van Sensolus enerzijds, en een complementair diensten- en productportfolio anderzijds, bieden de partners een unieke end-to-end asset management-oplossing die volledig geïntegreerd kan worden in de meest complexe bedrijfsprocessen. Daarnaast krijgen bestaande en nieuwe klanten toegang tot een onestopshop met een breder aanbod van oplossingen via een single point of contact.

Filip Van Lancker, Head of Partnerships bij Sensolus: "Wij hebben nood aan partners die de zakelijke processen kennen en onze traceer- en IoT-oplossingen kunnen integreren en visualiseren in de bestaande systemen van de klant. Gezien VanRoey.be al twintig jaar complexe ERP-omgevingen bij hun klanten ontwerpt en ijzersterk is in onder andere netwerkoplossingen, konden we ons geen betere partner voorstellen.”

Het partnerschap zal zich in de eerste plaats focussen op de industrie- en bouwsectoren, waar de toepassingen van Sensolus perfect inzetbaar zijn. Bedrijven uit deze sectoren hebben er alle belang bij om te weten waar waardevolle assets zoals containers, kranen of dure instrumenten zich bevinden en hoe vaak deze ingezet worden of wat de doorlooptijd van een productieproces is.

Karin Versmissen, Sales & Marketing Director bij VanRoey.be: “Operationele processen optimaliseren is één van onze drijfveren. Data uit het Sensolus-platform kunnen wij dankzij een API integreren in bestaande Microsoft 365 en/of Dynamics 365 omgevingen. Dit opent vele deuren naar extra inzichten en automatisering.”