Nieuwe algemeen directeur voor Roche BeLux

Roche heeft Marie-José Borst aangesteld als nieuwe algemeen directeur voor België en Luxemburg. Ze ziet het als missie om patiënten de best mogelijke zorg te bieden, en de reputatie van Roche als marktleider en innovator te versterken.

Trefwoorden: #gezondheid, #Marie-José Borst, #Roche

Lees verder

HR

( Foto: Roche )

ENGINEERINGNET.BE - Marie-José Borst startte haar carrière bij Roche in 1995, in Nederland. Daarna volgden verschillende functies bij Roche in Zwitserland, Duitsland en de Verenigde Staten. In 2019 werd ze lifecycle leader van Roche’s Lung Cancer Driver Mutations portfolio in Zwitserland.

Zij heeft meer dan 25 jaar ervaring in gezondheidszorg en farmaceutica, en is klaar om deze ervaring in te zetten om patiënten in België en Luxemburg de best mogelijke zorg te bieden.

Marie-José Borst: “België staat over de landsgrenzen heen bekend als ‘pharma valley’ en ik kan trots zeggen dat Roche sterk bijdraagt aan innovatie in gezondheidszorg in België en Luxemburg. Patiënten krijgen zo snel mogelijk toegang tot de beste medicatie, wat levens kan redden. België is internationaal ver voorop op het vlak van gezondheidszorg en farmaceutische innovatie. Het is mijn ambitie om deze reputatie verder te versterken.”

Borst verhuist nu naar België om Brigitte Nolet op te volgen als algemeen directeur van Roche BeLux. Die laatste keert terug naar Canada om daar het farmaceutische departement van Roche te leiden.