• 24/05/2012

RS Components verlaagt prijzen van verlichtingsproducten - actie

RS Components heeft in de Benelux prijsverlagingen ingevoerd van meer dan 700 verschillende lampen en verlichtingsproducten.

Lees verder

Productnieuws

De prijsverlagingen besparen tot 50% op enkele van de meest populaire verlichtingslijnen, waardoor klanten zeer concurrerende prijzen en een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding geboden wordt.

De prijsverlagingen worden ondersteund met een klantencampagne in april en mei, waarbij benadrukt wordt dat het bedrijf het grootst mogelijke assortiment op voorraad heeft en direct kan leveren.

De producten bestaan uit een keuze aan lampen, variërend van fluorescentie-, halogeen- en spaarlampen, LED en HID tot armaturen en speciale onderdelen, die allemaal geschikt zijn voor commerciële en industriële gebouwen.

Chris Pople, Global Pricing Manager bij RS Components, gaf als commentaar: “We blijven voortdurend onze prijzen en het aanbod aan klanten evalueren, daarom zal een grote investering van meer dan € 750.000 in dit productassortiment ertoe bijdragen dat aan de verwachtingen van de klanten voldaan wordt."

"We hebben altijd al nauw samengewerkt met onze klanten, daarom begrijpen we de kostendruk die gepaard gaat met het beheren en onderhouden van gebouwen."

"Omdat kosten en voorraadbeheer een belangrijk onderwerp zijn, zorgen we ervoor dat dagelijkse onderhoudsproducten concurrerend geprijsd zijn en dat ze meteen geleverd kunnen worden als ze nodig zijn.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.