• 14/06/2012

Stork Technical Services sluit onderhoudscontract af met Shell

Stork Technical Services heeft een 5-jarig contract, Turnaround Agreement, ondertekend voor de raffinaderijen van Shell in het Nederlandse Pernis, Moerdijk en het Duitse Rheinland.

Trefwoorden: #maintenance, #onderhoud, #Shell, #Stork Technical Services, #turnaround

Lees verder

Nieuws

( Foto: Shell )

ENGINEERINGNET -- Het project omvat planning, voorbereiding, uitvoering en managen van subcontractors van mechanische turnaround werkzaamheden van 2013 tot 2017.

“Met deze partner beogen wij efficiënte en voorspelbare turnarounds uit te voeren die tot verdere verbetering van onze prestaties moet leiden” aldus Carel Mensing, manager Turnarounds en Pojecten van Shell Pernis.

Doug Meikle, CEO Stork Technical Services: “Wij hebben jarenlange ervaring in het managen en uitvoeren van grote projecten en turnarounds. Met “Thinking & Doing”, onze integrale aanpak met technisch hooggekwalificeerde medewerkers en een wereldwijde aanwezigheid denken wij een betrouwbare business partner te zijn”.

Marc Dassen, Vice President Shell Account is ervan overtuigd dat ze met deze samenwerking binnen de looptijd en scope van het contract zeker een bijdrage gaat leveren aan het verbeterprogramma van Shell.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij na vele jaren onze services weer kunnen uitbreiden op deze sites van Shell” aldus Dassen.


(GL)