Niels Stenfeldt is nieuwe CEO van 9altitudes

9altitudes, een Europese digitale transformatiepartner gespecialiseerd in Microsoft Dynamics en PTC-oplossingen, meldt de aanstelling van Niels Stenfeldt als nieuwe Chief Executive Officer (CEO). Hij volgt oprichter Filip Bossuyt op.

Trefwoorden: #9altitudes, #CEO, #digitaal, #IT, #software, #transformatie

Lees verder

HR

( Foto: 9altitudes )

ENGINEERINGNET.BE - Stenfeldt (foto links) heeft meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfssoftware en IT-diensten, met leidinggevende functies bij bedrijven zoals SAP, Oracle en OpenText.

Zijn expertise in het begeleiden van door private equity ondersteunde bedrijven bij transformatieve groeifasen maakt hem uiterst geschikt om 9altitudes te leiden in het uitbreiden van haar internationale aanwezigheid.  

Filip Bossuyt, oprichter en voormalig CEO van 9altitudes (foto rechts): “Niels is de ideale persoon om ons bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Hij zal zijn strategisch inzicht combineren met onze sterke basis en kent de industrie bovendien door en door.”

De wijziging van het management past in hun strategische plan om hun expertise in belangrijke sectoren te versterken, hun internationale aanwezigheid uit te breiden en hun aanbod van oplossingen te innoveren.

Bossuyt zal zich voortaan richten op innovatie, partnerschappen, go-to-market strategieën, maar ook fusies en overnames.