• 02/07/2012

RS Components breidt online 3D CAD-modellen uit - persbericht

RS Components voegt meer dan 2.000 nieuwe 3D CAD- automatiserings- en besturingsmodellen toe aan haar uitgebreide online bibliotheek.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS) heeft haar ruime bibliotheek van online 3D CAD- productmodellen verder uitgebreid door de introductie van meer dan 2.000 nieuwe modellen van toonaangevende fabrikanten in haar automatiserings- en besturingsassortiment, waaronder Siemens, Omron, SMC, Parker Legris, Ace Products en Nuvotem.

De modellen zijn gratis te downloaden van www.rsonline.nl/3D of www.rsonline.be/3D en ze bieden aanzienlijke voordelen aan engineers en machine- en paneelbouwers die voortdurend op zoek zijn naar manieren om ontwerptijden te verkorten in de steeds meer concurrerende onderhoudsmarkt.

Zoals ook geldt voor de hele reeks van meer dan 30.000 gecertificeerde 3D CAD-modellen van elektronische en mechanische componenten die nu al beschikbaar zijn in de RS bibliotheek, kunnen geregistreerde gebruikers de nieuwe modellen gratis downloaden in 23 neutrale en native 3D CAD-formaten, die geïmporteerd kunnen worden in alle populaire CAD suites.

Hierdoor kunnen engineers het CAD-pakket voor mechanisch ontwerpen dat hun voorkeur geniet kiezen, hetgeen snellere productintegratie oplevert. Om de identificatie van onderdelen te vergemakkelijken en productbestellingen te versnellen, is elk van de 3D-modellen voorzien van RS onderdeelnummers.

De nieuwe modellen omvatten het volledige productaanbod van RS op het gebied van automatisering en besturing, waaronder de nieuwste programmeerbare logische controllers, pneumatische besturingen en componenten, industriële besturingen, en schakel- en veiligheidscomponenten.

Kevin Thompson, General Manager Maintenance bij Electrocomponents zei: “De engineers van tegenwoordig voeren een voortdurende strijd om ontwerptijden tot een minimum te reduceren, en kortere ontwerpcycli kunnen het verschil betekenen tussen succes of falen van een project."

"Door onze gratis 3D CAD-modellen te gebruiken in hun ontwerpproces, winnen onze klanten kostbare tijd die anders besteed zou worden aan het maken van volledig nieuwe modellen. Dit is maar een van de vele doorlopende initiatieven van RS om betrouwbare, technische online hulpbronnen te ontwikkelen voor onderhouds- en elektronica- engineers over de hele wereld.”

RS heeft op dit moment een aanbod van meer dan 200.000 producten in haar automatiserings- en besturingsassortiment.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.