• 31/07/2012

RS Components en Allied Electronics ontvangen Crydom Awards - persbericht

RS Components en Allied Electronics ontvangen de Awards voor hun uitstekende prestaties op het gebied van verkoop en nieuwe productintroducties.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, is onderscheiden met twee prijzen voor excellente distributie door Crydom, een merknaam van Custom Sensors & Technologies (CST) en de wereldwijde expert in solid state schakeltechnologie.

Aan RS werd de Outstanding Sales Achievement Award 2011 voor de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) uitgereikt en Allied werd benoemd tot New Product Introduction Champion Distributor 2011 voor Noord-Amerika.

De prijs voor uitstekende verkoopprestaties werd aan RS toegekend vanwege haar bewezen vermogen om een groeiend aantal klanten in de EMEA-regio te bedienen, gebruikmakend van een meerkanaals-verkoopsstrategie over het uitgebreide productaanbod van Crydom.

Allied werd bekroond als de kampioen-distributeur van nieuwe productintroducties voor haar succesvolle aanpak bij nieuwe productintroducties (NPI's) op de markt, die van het grootste belang zijn voor een aanhoudende groei van Crydom.

Albert Vazquez, Global Director of Sales, Crydom, gaf als commentaar: “Met groot genoegen erkennen we zowel RS Components als Allied Electronics als winnaars van de Crydom Awards van 2011."

"Door een hoogontwikkelde online aanwezigheid, gerichte marketing, uitstekende logistiek en een duidelijk commitment aan dienstverlening, blijft RS een zeer sterke partner voor Crydom in EMEA, terwijl de marktintroductietijd van Allied, de samenhangende marketingprogramma's en voorraad- en vestigingsondersteuning aan elk van onze NPI's, het bewijs is van een sterk en succesvol partnerschap."

"We zijn dankbaar voor wat een zeer succesvolle samenwerking is geweest in 2011, en hebben grote verwachtingen voor 2012 en daarna.”

“We zijn zeer blij dat zowel RS als Allied bekroond zijn met deze prijzen,” zei Kevin Thompson, General Manager Maintenance bij Electrocomponents.

“Deze verkiezing is een bevestiging van het commitment en de focus van onze mensen om aan de behoeften van onze klanten tegemoet te komen met een steeds beter aanbod en dienstverlening. Door nauw met Crydom samen te blijven werken, zullen we met succes nieuwe producten introduceren binnen de engineering-community op alle markten.”

op de foto van links naar rechts:
Stefano Andreone, Southern European Manager, Crydom
Bruce McEachran, Business Development Manager EMEA / Sales Manager UK & Ireland, Crydom
Kevin Thompson, General Manager Maintenance, Electrocomponents
Sharon Milne, Global Account Manager, Electrocomponents
Albert Vazquez, Global Sales Director/ EMEA Managing Director, Crydom
Doug Sherman, Northern European Sales Manager, Crydom
Jonathan Metcalfe, Head of Global Strategic Suppliers, Electrocomponents


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.