• 07/08/2012

Raspberry Pi bestellingen nu onbeperkt via RS Components - actie

Raspberry Pi en accessoires kunnen voortaan wereldwijd op de websites van RS Components en Allied Electronicsbesteld worden zonder volume-beperkingen.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, neemt voortaan onbeperkte bestellingen aan voor Raspberry Pi, het computerboard van creditcard-formaat, dat ontworpen is om computerprogrammeren te bevorderen onder jongen mensen en liefhebbers.

Bestellingen kunnen geplaatst worden op de volgende website: pi.rsdelivers.com

Klanten van RS en Allied wereldwijd kunnen voortaan meerdere Raspberry Pi-boards type B bestellen, samen met de bijbehorende accessoires, zodat gebruikers aan de slag kunnen, inclusief SD-kaarten die vooraf met het Raspberry Pi operating-systeem geladen zijn en unieke behuizingen voor een veiligere opslag. Alle klanten krijgen een verwachte leverdatum bij het plaatsen van hun bestelling.

Bedrijven, engineering-professionals en onderwijsinstellingen kunnen hun Raspberry Pi-bestelling voortaan via de lokale RS en Allied websites plaatsen, terwijl deze voorheen alleen leverbaar was via de speciale online Pi Store van RS en Allied. De klanten die de Raspberry Pi voor persoonlijk gebruik willen kopen, zullen nog steeds naar de Pi Store geleid worden om hun aankoop te doen.

Terwijl bestaande bestellingen voor de Raspberry Pi de komende maanden geleverd zullen worden, kunnen RS en Allied door de opgevoerde productie de beperkingen op het aantal units per klant opheffen.

Klanten kunnen zoveel Raspberry Pi-boards en bijbehorende accessoires bestellen als ze willen zonder dat ze zich vooraf hoeven te registreren. De bestellingen zullen vanaf eind september bezorgd worden.

“Sinds de lancering eerder dit jaar is er een buitengewoon grote vraag naar Raspberry Pi, dus ongetwijfeld zullen klanten wereldwijd het aanbod van de boards in grote aantallen verwelkomen,” zei Glenn Jarrett, Global Head of Product Marketing, RS. “Vele interessante Raspberry Pi -projecten zijn er al ontsproten in de paar maanden sinds we het product zijn gaan leveren en het uitbrengen van onbeperkte aantallen zal op grote schaal mogelijkheden bieden aan toekomstige programmeurs.”

De Raspberry Pi-boards van RS en Allied kosten € 27,40, plus belasting, verzendkosten en invoerrechten indien van toepassing.

Het Raspberry Pi-board is bedacht door de Raspberry Pi Foundation, een charitatieve instelling met als doelstelling kinderen aan te moedigen en in staat te stellen om te leren computerprogrammeren en toe te passen.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.