• 13/09/2012

RS Components sluit overeenkomst met FCI Electronics - bedrijfsblog

Formele overeenkomst versterkt partnerschap en biedt een basis voor uitbreiding van het productassortiment van FCI dat wereldwijd aan klanten van RS geleverd kan worden.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een mondiale distributieovereenkomst getekend met FCI Electronics Division, een toonaangevende leverancier van connectoren en interconnectiesystemen.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal RS FCI vertegenwoordigen als geautoriseerde channel partner, die klanten wereldwijd toegang biedt tot het meest uitgebreide assortiment aan componenten uit de productlijn van FCI Electronics Division.

De formele benoeming van RS als wereldwijde, door FCI Electronics goedgekeurde distributiepartner volgt op een periode van strategische samenwerking tussen de twee bedrijven, waarin RS aanzienlijk heeft bijgedragen aan de verkoopgroei van het connectorassortiment van FCI.

Als erkenning van haar succes ontving RS de prijs van FCI Electronics voor ‘Outstanding Performance in High Service Level Distribution in Europe’ in de opeenvolgende jaren 2010 en 2011.

Sinds het begin van hun samenwerking heeft RS haar FCI-voorraad ruim verdrievoudigd en RS heeft nu meer dan 1.600 componenten op voorraad, waaronder de gevestigde kernseries, zoals de Basics+ standaardconnectoren voor board-to-board en wire/cable-to-board toepassingen.

De voorraad van RS bevat ook nieuwe introducties van FCI, zoals high-density D-sub connectoren en de Minitek® horizontale headers voor oppervlaktemontage in de 2,00 mm pitch board-to-board en wire-to-board productportfolio.

Michael Clarner, Distribution Key Account Manager EMEA, FCI, gaf als commentaar: “Deze overeenkomst formaliseert ons succesvol partnerschap met RS en legt het fundament onder een verdere groei van de verkoop van onze producten over de hele wereld.

Met haar uitstekende staat van dienst op het gebied van dienstverlening en haar doorlopende initiatieven om het zoek- en koopproces van klanten te verbeteren, is RS de ideale distributiepartner om de groei van ons bedrijf naar het hoogste niveau binnen de bedrijfstak te loodsen.”

“Deze overeenkomst versterkt onze relatie met FCI en schept een stevige basis van waaruit we ons FCI-aanbod kunnen vergroten,” zei Chris Page, Global Offer Director, RS (op de foto). “De keuzemogelijkheden voor klanten vormen de kern van onze bedrijfsstrategie, en door als partner te werken van topleveranciers als FCI, verzekeren we ons van de best mogelijke keuze aan producten die op de markt zijn, leverbaar vanuit één enkel bedrijf.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.