• 09/10/2012

Overeenkomst RS Components en Honeywell Sensing and Control - bedrijfsblog

RS Components en Allied Electronics tekenen mondiale overeenkomst met Honeywell Sensing and Control.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS) en Allied Electronics (Allied), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, hebben voor het eerst hun mondiale overeenkomst met Honeywell Sensing and Control (Honeywell S&C) geformaliseerd.

RS heeft een nieuwe overeenkomst getekend, die de regio's Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en Azië Pacific bestrijkt, naast het al bestaande contract van Allied voor Noord-Amerika.

De wereldwijde overeenkomst biedt klanten van RS en Allied een nog ruimere toegang tot Honeywell’s uitgebreide portfolio van elektromechanische en elektronische sensorproducten.

RS werkt al meer dan 20 jaar succesvol samen met Honeywell S&C. Honeywell S&C wilde de overeenkomst formaliseren vanwege het vermogen van RS en Allied om klanten wereldwijd te bereiken en nieuwe producten snel op de markt te brengen, naast hun hoge serviceniveau en geavanceerde eCommerce-mogelijkheden.

Dankzij deze overeenkomst, die de samenwerking tussen de bedrijven versterkt, worden de efficiëntie verhoogd, kosten bespaard en de beschikbaarheid van alle Honeywell S&C-producten verbeterd.

Phil Dock, Global Head of Product & Supplier Management, Electrocomponents, gaf als commentaar:

“Deze overeenkomst is een bewijs van ons gezamenlijk commitment aan Honeywell om ons partnerschap te ontwikkelen en onze mondiale verkopen te verhogen. Het bevestigt nog eens onze mondiale distributiecapaciteit, ons vermogen om alle productcategorieën te bestrijken en onze eCommerce-mogelijkheden. Wat nog belangrijker is: het helpt ons nog beter aan de behoeften te voldoen van engineers op het gebied van elektronica en automatisering en besturing.”

Lionel Caillat, Vice President & General Manager EMEA, Honeywell S&C, zei:

“RS is bekend om haar ondersteuning van de onderhouds- en elektronicamarkt en de introductie van nieuwe producten. Het distributiemodel met hoog serviceniveau biedt onze klanten toegang tot onze productportfolio en maakt het mogelijke Honeywell’s innovatieve nieuwe producten te introduceren op de markt. Met veel genoegen sluiten we deze mondiale overeenkomst, die verder bouwt op onze oude partnerschappen in de UK en Europa en onze al bestaande Noord-Amerikaanse overeenkomst.”

Foto-onderschrift, van links naar rechts:
Lionel Caillat, Vice President & General Manager EMEA, Honeywell S&C
Phil Dock, Global Head of Product & Supplier Management, Electrocomponents

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.