• 11/10/2012

RS Components levert nieuwe EMEA-catalogus in zes talen - bedrijfsblog

Eenvoudiger bladeren door ruim 80.000 van de bestverkochte producten van RS Components.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een nieuwe catalogus gelanceerd die voor het eerst heel de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bestrijkt.

De EMEA-catalogus van RS biedt een nieuw, duidelijk ontwerp met een verbeterde lay-out waarmee eenvoudiger gebladerd kan worden door ruim 80.000 van de bestverkochte producten van het bedrijf, en biedt zo een overzicht van het volledige assortiment van ruim 550.000 producten die online beschikbaar zijn.

De EMEA-catalogus van RS is in zes talen beschikbaar en wordt gedistribueerd in meer dan 50 landen over de hele regio.

De catalogus bevat alle productassortimenten in één catalogus, en focust op ruim 80.000 favoriete producten van klanten en de meest populaire producten van het bedrijf, en bevat ook een dynamisch prijssymbool dat aangeeft welke producten waarschijnlijk in prijs fluctueren.

Ook zijn er pagina's toegevoegd die klanten verwijzen naar de volledige productportfolio die via de eCommerce-websites van RS beschikbaar is en waar nieuwe producten met hun actuele prijs en voorraadstatus gevonden kunnen worden.

Keith Reville, Global Marketing Director, Electrocomponents, verklaarde:
“In een wereld waarin onze klanten steeds meer kunnen kiezen hoe ze zaken met ons doen, is de nieuwe EMEA-catalogus van RS een hoeksteen van onze meerkanaals-marketingstrategie."

"Veel van onze klanten zijn uiterst loyaal aan onze catalogi vanwege de productinformatie en bladermogelijkheden. We hebben van onze catalogus een bruikbaardere tool gemaakt door hem voor onze klanten eenvoudiger in gebruik te maken en door ons aanbod te presenteren op een manier die meer overeenkomt met onze eCommerce-websites.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network
www.quintmark-network.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.