• 26/11/2012

RS Components lanceert veiligheidsassortiment van Omron - persbericht

Ruim 200 industriële veiligheidsproducten van Omron zijn vanaf nu uit voorraad leverbaar door RS Components.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, lanceert het complete industriële veiligheidsassortiment van Omron Europe B.V. (Industrial Automation Business).

Het uitgebreide portfolio bevat ruim 200 veiligheidsproducten die ontworpen zijn om het implementeren te vergemakkelijken van effectieve en betrouwbare, volledig geïntegreerde veiligheidsoplossingen voor industriële machines.

Het assortiment is nu in heel Europa uit voorraad leverbaar door RS.

Het veiligheidsassortiment van Omron combineert mechanische en optische afschermingen, noodstops en vergrendelingmiddelen met schaalbare, makkelijk te bouwen veiligheidsregelingen.

Producten uit het assortiment zijn o.a. lichtgordijnen, laserscanners, deurvergrendelingen, noodstopvoorzieningen en eindschakelaars met gedwongen geleide contacten.

Al deze voorzieningen kunnen bewaakt worden met een ruime keuze aan veiligheidsrelais en programmeerbare veiligheidscontrollers, waarbij eenvoudige integratie met machinebesturingssystemen mogelijk is.

Phil Dock, Global Head of Product & Supplier Management, Electrocomponents, gaf als commentaar: “Deze laatste aanwinst voor ons industriële automatiserings-assortiment is een belangrijk element van ons strategisch partnerschap met Omron om de groei in Europa te bevorderen. De combinatie van de beste producten en onze marktleidende serviceniveaus zorgt er voor dat onderhoudsengineers en machine- en paneelbouwers eenvoudig toegang hebben tot de meest uitgebreide oplossingen voor hun industriële toepassingen.”

Lucien Dold, Omron Europe B.V. Marketing Manager SSC, EMEA Countries, zei, “Bij het ontwikkelen van onze unieke en innovatieve reeks producten en oplossingen is ons doel bij Omron altijd om de beste customer-value te leveren door de beste competenties te combineren."

"Door ons strategisch partnerschap met RS nemen de voordelen voor onze klanten exponentieel toe door toegang te bieden tot de beste in eCommerce en de hoogste serviceniveaus in logistiek.”

Meer informatie over het Omron industrial safety range is online te vinden.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.