• 27/11/2012

Bezoek topbedrijf uit de procesindustrie met M+R 2013 - invitatie

In 2013 biedt de vakbeurs M+R Antwerpen u de gelegenheid een topbedrijf te bezoeken: BASF Antwerpen, TOTAL Raffinaderij Antwerpen, Electrabel Doel, Moortgat-Duvel en ACTA.

Lees verder

Productnieuws

( Foto: easyFairs )

'M+R Antwerpen 2013 laat bezoekers proeven van 5 topkeukens uit de procesindustrie'. Onder die noemer richt easyFairs, de inrichter van M+R Antwerpen, op 28 maart 2013 voor belangstellenden speciale bezoeken in naar één van de bovenstaande bedrijven.

Bezoekers krijgen de kans om de procesinstallaties van dichtbij te bekijken. Naast het bedrijfsbezoek staat ook een korte technische infosessie op het programma, een lunchpauze en uiteraard een bezoek aan de exposanten van de vakbeurs.

Het aantal deelnemers is beperkt. Vanaf december 2012 kunnen bezoekers zich hiervoor via de website van M+R inschrijven.

Seminarieprogramma
Wat het seminarieprogramma van de vakbeurs betreft: daar bepaalden de bezoekers deze keer zelf de topics van. Nieuw is het programma opgesplitst is in twee niveaus: een eerste luik voor personen met basiskennis en een tweede voor gevorderden.

De top 10 van thema's die aan bod zullen komen:
• ATEX in een procesomgeving
• Debietmetingen
• Safety Integrity Level (SIL)
• Stand van zaken i.v.m. protocols
• Niveaumetingen
• Fundamenten & trends van meetprincipes
• Automatisering van de meetpunten
• Diagnosetechnieken voor een beter preventief onderhoud
• Basisbegrippen van de fysica & huidige meet- en regeltechnieken
• Measurement Instruments Directive (MID)

Praktische informatie
M+R Antwerpen is een ééndagsvakbeurs voor meet- en regelinstrumentatie in de procesindustrie. Deze regionale nichevakbeurs zet een divers, actueel en compleet overzicht neer van alle producten, technologieën en innovaties voor het meten en regelen van temperatuur, debiet, druk, viscositeit, vloeistofniveau, ...

Daarnaast vindt M+R voor het eerst gelijktijdig plaats met SOLIDS, dé vakbeurs voor poeder-, korrel- en bulktechnologie. Bezoekers kunnen met één registratie beide beurzen bezoeken. M+R Antwerpen vindt plaats op donderdag 28 maart 2013 in Antwerp expo van 10u. tot 18u.

De volgende editie van M+R vindt plaats in Gent op donderdag 24 oktober 2013.


Info algemeen: www.easyFairs.com/MR-Antwerpen

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.