• 07/12/2012

RS Components breidt uit met STMicroelectronics - persbericht

RS Components breidt haar halfgeleider-aanbod uit door online geautoriseerde reseller-overeenkomst met STMicroelectronics.

Lees verder

Productnieuws

( Foto: STMicroelectronics )

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft een mondiale franchise-overeenkomst aangekondigd met STMicroelectronics, marktleider in de verkoop van halfgeleiders voor alle elektronica-toepassingen.

RS gaat met onmiddellijke ingang ST vertegenwoordigen als geautoriseerde reseller, waarbij RS een uitgebreide reeks producten als analoge componenten, microcontrollers, MEMS (Micro Elektro-Mechanische Systemen) en verschillende sensoren op voorraad neemt in haar 17 magazijnen door heel Europa, Azië en Noord-Amerika.

“Deze overeenkomst met ST heeft een positief gevolg voor onze klanten over de hele wereld, omdat ze nu rechtstreeks vanuit onze magazijnen toegang hebben tot een groot aantal halfgeleider-oplossingen van wereldklasse,” zei Chris Page, Global Offer Director, RS Components.

“De brede productkeuze is belangrijk, maar omdat ontwerpingenieurs met steeds strakkere deadlines geconfronteerd worden, vormen onze gratis online ontwerptools een waardevolle bijdrage aan het verkorten van de tijd die ze besteden aan het vinden van de beste producten."


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.