• 04/02/2013
  • |     BB

Over de 15 grootste stommiteiten in onderhoud

Wat zijn de 15 grootste stommiteiten en misvattingen in onderhoud? Belgian Maintenance Association richt er een studieavond over in. Op drie verschillende avonden en locaties.

Trefwoorden: #bemas, #luc branbants, #maintenance, #onderhoud, #rcm, #rcm2 asset management

Lees verder

opleidingen

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.BE -- Heel wat organisaties willen 'snelle, aanzienlijke en duurzame' verbeteringen in de efficiëntie van hun onderhoud. Dat staat vaak haaks op wat zich op de werkvloer en in de onderhoudsdienst effectief afspeelt. Er zijn heel wat misvattingen en sommige stommiteiten blijven maar terugkeren.

'En dat zowel op technisch gebied als op gebied van onderhoudsorganisatie. Bij de directie en bij productie, maar ook bij de onderhoudsverantwoordelijken en techniekers', stelt Bemas, de Belgian Maintenance Assocation.

Reden te over om er eens een studieavond over in te richten. Met een door de wol geverfde spreker, Luc Brabants, die te boek staat als dé RCM2-specialist van België.

Brabants heeft meer dan 20 jaar ervaring in Asset en Maintenance Management, waarvan hij zich de laatste 15 jaar specifiek toelegde op Reliability Centered Maintenance. Hij behaalde bijvoorbeeld als enige in België de Aladon-licentie en werd opgeleid door Mr. John Moubray.

Tijdens de presentatie schotelt Bemas u 15 stellingen over onderhoud en onderhoudsbeheer voor. Na een korte stemronde (juist/fout) wordt dieper ingegaan op de misvattingen en de juiste inzichten omtrent het thema van de stelling.


Praktische info:
Dinsdag 26 februari in Herentals
Woensdag 27 februari in Oostkamp
Donderdag 28 februari in Sint-Niklaas

Prijs:
Gratis voor leden Bemas, 55 euro voor niet-leden

Programma en contact:
office@bemas.org