• 18/02/2013

3D CAD-modellen RS Components bereiken mijlpaal van 300.000 downloads

RS Components ondersteunt ingenieurs wereldwijd met gratis online 3D-ontwerptools.

Trefwoorden: #3D, #3D CAD, #downloads, #elektronica- en onderhoudsproducten, #online catalogus, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft 300.000 downloads van 3D CAD-modellen op haar website RS Online geregistreerd.

Deze belangrijke mijlpaal is bereikt twee jaar na de introductie van het 3D CAD-programma. Het programma biedt ingenieurs wereldwijd toegang tot een uitgebreide databank van duizenden 3D CAD-modellen die gratis op RS Online gedownload kunnen worden.

De databank van RS bevat nu meer dan 30.000 modellen van ruim 40 toonaangevende fabrikanten en er worden nog steeds nieuwe modellen aan toegevoegd.

De modellen kunnen gedownload worden in alle gebruikelijke 3D CAD-formats en zijn toegankelijk via de 3D CAD-portal op RS Online of via de componentenbibliotheek van ModelSource op DesignSpark, de online community van RS voor ingenieurs.

Mark Cundle, Head of Technical Marketing, RS Components: “Het tempo waarin ingenieurs onze ontwerptools voor 3D-modellen gebruiken is enorm toegenomen. In de afgelopen twaalf maanden hebben we tweemaal zoveel downloads geregistreerd ten opzichte van het voorgaande jaar met dit indrukwekkende aantal als resultaat. Uit onderzoek blijkt dat de modellen over de gehele wereld gedownload worden en wij zijn dan ook zeer verheugd ingenieurs wereldwijd te ondersteunen bij hun ontwerpen.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.