• 26/02/2013

RS Components ontvangt van Souriau de European Distribution Excellence Award

RS onderscheiden voor aanzienlijke Europese verkoopgroei van het assortiment industriële connectoren van Souriau.

Trefwoorden: #award, #distributie, #elektronica- en onderhoudsproducten, #leverancier, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de ‘European Distribution Excellence Award' ontvangen van Souriau, de marktleider in het ontwerpen en fabriceren van industriële interconnectieve oplossingen.

De prijs werd uitgereikt als waardering voor de significante bijdrage van RS aan de Europese verkoopgroei van het bestaande aanbod van Souriau en voor de snelle marktintroducties van nieuwe Souriau-producten.

RS heeft op meerdere factoren een groei laten zien, zowel in verkoopcijfers, aantal nieuwe productintroducties, kwaliteit en grootte van het klantenbestand als serviceverlening naar eindgebruikers.

Alexandre Decombejean, Souriau’s Pan European Distribution Manager verklaard: “Wij zijn erg blij met het geweldig partnerschap dat wij op alle niveaus met RS hebben en wij zijn vol vertrouwen dat wij ons gezamenlijke succesverhaal zullen voortzetten met het ontwikkelen van toekomstige bedrijfsactiviteiten.”

Kevin McCormack, Global Head of Interconnect, Passives and Electromechanical, RS Components, voegt hieraan toe: “Deze prijs is nogmaals een bevestiging dat de voortdurende online activiteiten die wij bij RS ontplooien, gunstig zijn voor wereldwijde verkopers zoals Souriau. Zo bieden wij op onze beurt weer onze klanten de grootst mogelijke keuze aan producten en een snelle en eenvoudige toegang tot het zoeken en bestellen van producten.”

RS heeft momenteel ruim 1.000 interconnectiecomponenten van Souriau op voorraad, ontworpen voor extreme omstandigheden.

Het assortiment strekt van industriële, brede en universele reeksen tot complexe systemen met geïntegreerde functies zoals filtering, hogesnelheids-datatransmissie, hermetische afsluiting, scheidingmechanisme, afstandsbesturing en onderwaterkoppeling.

Een overzicht van het assortiment van Souriau bij RS Components is te vinden op RS Online.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.