• 07/03/2013

RS Components viert 1-jarig bestaan Raspberry Pi

Ter gelegenheid van deze verjaardag deelt RS 1.000 gratis blauwe Model B Raspberry Pi’s uit.

Trefwoorden: #elektronica, #onderhoud, #Raspberry Pi, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, viert de eerste verjaardag van de Raspberry Pi met de introductie van een speciale Limited Edition van het betaalbare en compacte computerbord.

De Limited Edition is een Raspberry Pi Model B Revisie 2-board, waarvan er speciaal voor deze gelegenheid slechts 1.000 worden geproduceerd in een exclusieve blauwe kleur.

De Limited Edition-boards zijn voorzien van een exclusief serienummer en wordt geleverd in een speciale geschenkverpakking met een kristalblauwe behuizing en een authenticiteitscertificaat ondertekend door Eben Upton, Executive Director van de Raspberry Pi Foundation.

De kristalblauwe behuizing van de Limited Edition is ontworpen en geschonken door de productontwerpers en fabricagespecialisten van One-Nine-Design.

De Limited Edition-boards zijn niet bedoeld voor algemene verkoop en RS zal deze dan ook uitgeven via een aantal kanalen, waarbij de meeste rechtstreeks geschonken worden aan liefdadigheidsinstanties die zich wereldwijd inzetten voor jongeren en onderwijs.

Vanaf 4 maart tot juni 2013 kunnen ook liefhebbers van Raspberry Pi wereldwijd aan wedstrijden meedoen in een poging om één van de Limited Edition-boards te winnen.

De eerste wedstrijd zal vanaf 4 maart vier weken lang via Twitter lopen, waarbij deelnemers uitgenodigd worden om ontwerpideeën en toepassingen voor hun Raspberry Pi te tweeten aan @RSonlineBE met daarin de vermelding #bluepi.

Elke week worden de tien beste suggesties gekozen door een panel bestaande uit Eben Upton en andere technologiespecialisten, die worden beloond met een Limited Edition Raspberry Pi.

Glenn Jarrett, Global Head of Product Marketing bij RS Components: “Raspberry Pi heeft de technologiewereld veroverd; er worden al ruim één miljoen computerboards gebruikt door zowel nieuwe als ervaren ingenieurs en elektronica-liefhebbers. Wij wilden de eerste verjaardag vieren met deze speciale feestelijke Limited Edition, speciaal ontworpen in de geest van Raspberry Pi; het bieden van wereldwijde toegang bieden tot nieuwe technologieën en het stimuleren van innovatief ontwerpen en creatief programmeren.”

Eben Upton, Executive Director van de Raspberry Pi Foundation, voegde hieraan toe: “Dit is een verbazingwekkend jaar geweest voor ons allen hier bij Raspberry Pi en wij zijn dan ook zeer verheugd dat onze vrienden bij RS Components ervoor gekozen hebben om onze verjaardag op zo'n vrijgevige manier te vieren.”


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.