• 27/06/2013

Stork Technical Services viert veiligheidsprestaties - bedrijfsblog

Op donderdag 20 juni keek Stork Technical Services tijdens de REACH Veiligheids Awards terug op een jaar waarin excellente veiligheidsprestaties werden behaald.

Trefwoorden: #onderhoud, #REACH Veiligheids Awards, #Stork Technical Services, #veiligheid

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- Met deze prijzen erkent Stork en haar opdrachtgevers de medewerkers en teams van Stork die in 2012 excellente veiligheidsprestaties hebben neergezet, geheel in overeenstemming met de waarden van het REACH-veiligheidsprogramma.

Ruim 80 vooraanstaande spelers uit de industrie en gasten vanuit de hele wereld woonden de ceremonie in Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk bij.

Bijzonder was de presentatie van James Gorry; als speciale gastspreker gaf hij deze avond extra glans door het vertellen van zijn eigen verhaal.

Hij raakte bij een bedrijfsongeval -dat voorkomen had kunnen worden- verlamd aan beide benen en vertelde vanuit zijn rolstoel aan de toehoorders welke gevolgen dit heeft gehad voor hemzelf en zijn ge zin.

CEO van Stork Technical Services, Doug Meikle zegt: "REACH heeft een zeer positieve bijdrage geleverd aan onze veiligheidsprestaties. We zien nu al de voordelen van een sterke, uniforme veiligheidscultuur."

"Het slagen hiervan hangt af van onze mensen, zowel onshore als offshore, en met de REACH-prijzen wordt de toewijding en inzet beloond van onze werknemers die de hoogste veiligheidsnormen bereiken."

"Er moet nog veel werk worden verzet om onze doelstelling van nul incidenten te bereiken, maar we kunnen trots zijn op wat we in het afgelopen jaar al hebben bereikt. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat we in 2013 en daarna de stijgende lijn in verbeteringen blijven doorzetten."

"Door uitstekende veiligheidsprestaties te belonen, kunnen we 'best practices' delen met anderen, en diegenen formeel belonen die bij het uitoefenen van hun werkverplichtingen net een stapje verder gaan als het aankomt op veiligheid," aldus Mike Mann, Senior Vice President Global HSSEQ.

"Wij zijn bij Stork uitermate blij met de inzet van alle genomineerden en onze uiteindelijke award-winnaars.”

Lees meer over de winnaars van de REACH-veiligheidsprijzen…

  • De Award voor Veiligheids-leiderschap werd gewonnen door John O’Donnell, Services Focal Point (Verenigd Koninkrijk) voor zijn goede deelname en tonen van consistente, proactieve leidinggevende kwaliteiten in veiligheidskwesties rond zijn eigen team, klantbeheer en mede-aannemers.
  • Mansour Alrahmmany, engineer (Saoedi-Arabië), mocht de Award voor ‘Meest Veelbelovende Individu’ in ontvangst nemen voor zijn uitstekende houding op het vlak van veiligheid en omdat hij het gebruik van veiligheidshulpmiddelen consequent heeft gepromoot en gecommuniceerd, zowel naar zijn collega's toe als in breder teamverband.
  • De Award voor Incidentpreventie ging naar George Hernandez, voorman (VS), wiens oplettende gedrag een potentieel ongeval voorkwam.
  • De Award voor Beste Veiligheidsprestatie werd toegekend aan het Cerrejon Welding Contract (Colombia), een klus die in 365 dagen werd geklaard zonder enig incident.
  • Het GLT+ Maintenance Team (Nederland) van Stork won de Award voor het Beste Veiligheidsteam van het jaar doordat zij de 0-doelstelling hadden bereikt die ze voor 2012 hadden gesteld, waarin veiligheid als hoogste prioriteit was aangewezen.
  • Het Scaffold Design Team (UK) won de Award voor Veiligheidsinnovatie voor de ontwikkeling van het Inertia Reel Anchor, waarmee steigerbouwers hun volledige valbeveiligingsapparatuur veilig aan elk type steiger kunnen bevestigen op locaties zonder aangrenzende staalconstructies.

Voor meer informatie over REACH, Stork’s veiligheidsprogramma: www.reachsafety.com

Over Stork Technical Services
Stork Technical Services is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, chemische- en energiesector.

Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren.

Met meer dan 185 jaar ervaring en 14.500 medewerkers wereldwijd (Verenigd Koninkrijk & Afrika, Noord- en Zuid- Amerika, Continentaal Europa, Midden-Oosten, Azië en de Pacific) bieden wij innovatieve oplossingen en integreren wij denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, subsea services en andere gerelateerde, complexe projecten.

Voor meer informatie:
www.storktechnicalservices.com.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Stork Technical Services


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.