• 12/07/2013

RS Components breidt uit met de StrongIRFET vermogens-MOSFETs

RS Components breidt haar productaanbod uit met de StrongIRFET vermogens-MOSFETs voor industriële toepassingen die een ultralage weerstand vereisen in geleidingstoestand.

Trefwoorden: #halfgeleiders, #RS Components, #StrongIRFET, #tools, #vermogens-MOSFETs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- RS Components (RS) heeft haar productaanbod uitgebreid met de familie StrongIRFET vermogens-MOSFETs van International Rectifier, een wereldleider in energiebeheer.

De transistoren van de StrongIRFET familie bieden een ultralage weerstand in geleidingstoestand (RDS(on)) en zijn geschikt voor uiteenlopende industriële toepassingen, waaronder accupacks, omvormers, niet-onderbreekbare voedingsystemen (UPS), omvormers voor zonne-energie, vorkheftrucks, elektrisch gereedschap, scootmobielen, hot swap toepassingen en ORing.

Naast de zeer lage RDS(on) zijn ook de hoge nominale stroomwaarden van deze nieuwe componenten bevorderlijk voor de betrouwbaarheid van het systeem en helpen ze engineers de kosten te drukken.

De producten uit de StrongIRFET familie zijn beschikbaar met verschillende opties en behuizingen, waardoor ontwerpengineers de beste component voor hun toepassing kunnen kiezen.

Alle componenten bieden een verbeterde performance en robuustheid. Ze voldoen voor industriële toepassingen van Moisture Sensitivity Level 1 (MSL1) en aan de RoHS-eisen.

De StrongIRFET -MOSFETs kunnen bij RS uit voorraad besteld worden voor levering de volgende dag.


CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.