• 18/10/2013

Trends in Maintenance congres: Lean Maintenance - invitatie

Lean maintenance vanuit de praktijk. Stork inspireert u graag tijdens het Trends in Maintenance congres!

Trefwoorden: #congres, #Lean Maintenance, #maintenance, #onderhoud, #Stork Technical Service, #Trends in Maintenance

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- Onderhoudskosten staan onder druk. Het optimaliseren van de maintenance uitgaven en tegelijkertijd de installatie-betrouwbaarheid, -beschikbaarheid en integriteit waarborgen, is de uitdaging! Worden alle beschikbare middelen optimaal ingezet om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen?

Met andere woorden hoe efficiënt is maintenance? Een doorgedreven en continue focus op het vermijden van verliezen en het steeds op zoek gaan naar optimalisatie opportuniteiten is een integraal onderdeel van maintenance!!!

LEAN MAINTENANCE, dat is het onderwerp van het tiende Trends in Maintenance congres. Sprekers van de KU Leuven, het Consortium GLT, Borealis en Materialise doen uit de doeken hoe je de efficiëntie van een maintenance organisatie kan verbeteren.

Met Trends in Maintenance biedt Stork u ideeën en inspiratie voor uitdagingen die zich dagelijks aandienen. Bovendien creëert Stork naar goede gewoonte een aangenaam kader om te netwerken met collega professionals.

Deelname aan het congres is gratis.
Op onze website kan u het programma raadplegen.

REGISTREER NU!

Graag tot ziens op 19 november!


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Stork Technical Services


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.