• 18/11/2013

RS Components wint Best Practice Award van Frost & Sullivan

RS Components sleept als 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten gegeerde Best Practice Award van Frost & Sullivan in wacht.

Trefwoorden: #Best Practice Award, #elektronica- en onderhoudsproducten, #Frost & Sullivan, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- RS Components heeft de prestigieuze '2013 European Distribution of General Purpose Test Equipment Customer Service Leadership Award' in de wacht gesleept.

Het evenement werd georganiseerd door Frost & Sullivan in de Westin Paris Vendome, waar ook bedrijven als Orange en Siemens Building Technologies een award ontvingen.

De locatie vormde de achtergrond voor de uitreiking van deze prijs, die het resultaat was van het recente Europese marktonderzoek naar universele testapparatuur.

De analisten van Frost & Sullivan speuren daarbij naar bedrijven, strategieën, processen en leidinggevenden die een prestatie van wereldklasse geleverd hebben binnen hun bedrijfstak.

Jerry O’Sullivan, Director of Growth Consulting Frost & Sullivan: “Mede door de visie en vindingrijkheid die RS getoond heeft, hebben ze deze 'best practice'-prijs in de wacht gesleept. De prijs vertegenwoordigt de focus op de eigen kwaliteiten, vaardigheden, bekwaamheid op het gebied van samenwerken en kernwaarden."

"Ons analyseproces is rigoureus en RS kan inderdaad trots zijn op deze prestatie, die beloond is met deze unieke prijs. RS heeft zichzelf vooral onderscheiden door haar snelle en directe beschikbaarheid van producten en efficiënte processen.”

RS heeft als 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, een uitstekende reputatie opgebouwd voor het leveren van grote orders binnen een kort tijdsbestek, wat vooral te danken is aan de grote voorraad van het bedrijf. Dit is een belangrijke factor waarmee het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten.

Samen met de elektronische facturering van het bedrijf, de geavanceerde online diensten, en de pakketten ter versterking van test- en meetapparatuur of instrumenten met installatie- en kalibratie-diensten, vormde dit de winnende combinatie om de prijs binnen te halen.

Ermanno Maffe, Head of EMEA Marketing, die de prijs namens RS Components in ontvangst nam: “We zijn verheugd en vereerd dat dit prestigieuze eerbetoon aan ons wordt toegekend door een vooraanstaande, onafhankelijke analist van het bedrijfsleven, hetgeen ons profiel en onze positie bij onze klanten consolideert. Luisteren naar onze klanten en het begrijpen van hun dagelijkse problemen is belangrijk voor RS en waar onze strategie om draait.”


ACHTERGROND
Frost & Sullivan stelt klanten in staat om hun groei te versnellen en om de beste posities te verwerven in groei, innovatie en leiderschap.

De 'Growth Partnership Service' van het bedrijf biedt gedisciplineerd onderzoek en ‘'best practice'-modellen ter stimulering van de ontwikkeling, evaluatie en implementatie van krachtige groeistrategieën. F&S heeft meer dan 50 jaar ervaring als partner van duizenden (opkomende) bedrijven en de beleggingswereld.




CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.