• 23/12/2013

Custom-made optimalisatie van uw magazijn

Het magazijn is een belangrijk knooppunt binnen elke supply chain. De productvoorraden, medewerkers en processen vormen immers de levensader van uw bedrijf.

Trefwoorden: #Actemium, #Custom-made optimalisatie, #Logistics Automation, #logistiek, #magazijn

Lees verder

nieuws

( Foto: Actemium )

ENGINEERINGNET.BE -- Het is dan ook van cruciaal belang dat alle activiteiten binnen uw magazijn zo efficiënt en effectief mogelijk worden georganiseerd en geautomatiseerd.

Om u hierbij optimaal van dienst te zijn, heeft Actemium onder de noemer ‘Logistics Automation’ een specifieke waaier aan logistieke oplossingen ontwikkeld.

Actemium Belgium, specialist industriële automatisering en informatietechnologie, heeft reeds een jarenlange ervaring opgebouwd op gebied van klantspecifieke Machine Solutions, gericht op de integratie en revamping van machines. Met het gamma 'Logistics Automation' wordt daarenboven een reeks diensten aangeboden, volledig gericht op de optimalisering van uw magazijn.

Een breed scala aan mogelijkheden
Geen enkel bedrijf of logistiek proces is hetzelfde, en zo mag ook de optimalisering of automatisering ervan niet worden verengd tot één totaaloplossing.

Afhankelijk van de gewenste functionaliteiten voor uw logistiek, werkt Actemium een volledige custom-made solution uit: flexibel te configureren en perfect afgestemd op uw behoeften.
De mogelijkheden vervatten iedere fase binnen logistieke automatisering.

Zo kan een WMS of WCS worden aangeboden, voor een efficiënt beheer en integrale aansturing van uw logistieke processen. Als merkonafhankelijke integrator staat Actemium u ook bij in de selectie, implementatie en het beheer van draadloze netwerken en mobiele oplossingen, en verzorgt een vereenvoudiging van uw order picking proces dankzij o.a. pick-to-voice of pick-to-light technieken. Die stellen uw medewerkers in staat om vlotter en veiliger te werken, wat resulteert in een maximale nauwkeurigheid.

Actemium garandeert u eveneens een optimale connectie tussen kantoor en werkvloer m.b.v. ERP integratie, en biedt oplossingen voor datacollectie en printing & labeling. Zo verzekert u een sluitende registratie van alle handelingen en traceerbaarheid, in lijn met de huidige wet- en regelgeving.

Tot slot is Actemium ook uw partner voor retrofitting en optimalisering van uw PLC-besturingen, en kunt u worden bijgestaan met neutraal, productonafhankelijk consultancy-advies.
Kortom: voor iedere stap binnen uw logistieke processen is er een uitgewerkte Actemium-solution!

Van advies tot support
Met Actemium als partner voor uw warehouse kiest u voor één aanspreekpunt, voor zowel advies, (her)ontwerp, implementatie als 24/7 support. Zo verkrijgt u een totaaloplossing, inclusief hardware, software en onderhoud, die u volledig ontzorgt. Om de beschikbaarheid van uw logistiek te borgen wordt eveneens technische ondersteuning geleverd, remote of on site.

U heeft reeds een WMS, ERP of MES-systeem? Actemium bekijkt samen met u de mogelijkheden om uw bestaande infrastructuur te perfectioneren. De aangeboden warehouse solutions zijn uiteraard naadloos te integreren in uw systemen. Zo wordt een optimaal logistiek proces bekomen, toegevoegde waarde gegarandeerd!


Voor meer informatie:
Actemium
Leon Bekaertlaan 24 - B-9880 Aalter
T. +32 (0)9 325 75 50 - info_aalter@actemium.be - www.actemium.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Actemium
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>