• 27/01/2014

Australiër Jason Tranter spreekt op Technologiedag over onderhoud (+video) - invitatie

Technologiedag laat de professionele onderhoudstechnici en -managers kennismaken met nieuwe technologieën, praktische cases en apparatuur binnen conditiebewaking en uitlijning.

Trefwoorden: #conditiebewaking, #Jason Tranter, #Mobius Institute, #PRUFTECHNIK, #software, #systemen, #uitlijning

Lees verder

Productnieuws

( Foto: YouTube / Mobius Institute )

ENGINEERINGNET – Op 18 februari richt PRUFTECHNIK, gekend aanbieder van systemen, software en opleidingen over conditiebewaking en uitlijning, een eigen technologiedag in.

Managing director Alain Naets: "In vier boeiende presentaties en een minibeurs praten we geïnteresseerden bij over de nieuwste meetsystemen, service en training voor predictief en proactief onderhoud."

"We bezorgen de deelnemers praktische inzichten om stilstand te reduceren en de beschikbaarheid van hunproductieapparaat maximaal te benutten. "

Het neusje van de zalm is de voordracht van 'keynote speaker' Jason Tranter van het Mobius Institute uit Australië. Tranter is wereldvermaard als specialist in opleidingen 'reliability improvement', conditiebewaking en precisieonderhoud. Een unieke kans dus om hem op Europese bodem aan het werk te zien.

De Australiër poneert de stelling dat roadmaps en studies van externe consultants dikwijls onbenut blijven: "Al te vaak zijn het vergeefse pogingen om de onderhoudsfilosofie binnen een bedrijf te veranderen."

Hij pleit ervoor om de basiskennis die aanwezig is binnen bedrijven te verhogen  en zo het niveau van maintenance en onderhoudstechnici te verbeteren via ISO-conforme opleidingen: "Deze aanpak zorgt voor een significante verandering binnen de organisatie die het succes op slagen verhoogt"

Tussen de sessies door kunnen de aanwezigen uitgebreid kennismaken met collega-technici en managers en tal van nieuwigheden in de demo-zone ontdekken. Afsluiting met een netwerkdrink. Deelname is gratis, maar plaatsen zijn beperkt.


PRAKTISCH
Voor: managers en technici in industrieel en maritiem onderhoud
Datum: dinsdag 18 februari 2014 van 8u30 tot 16u30
Locatie: Crowne Plaza Hotel, Antwerpen
Info: www.technologiedag.com

Voor meer informatie
Bothastraat 9 -B-2140 Antwerpen
Tel.: +32 3 272 56 36 -Fax: +32 3 272 40 74
Contact: Alain Naets
a.naets@pruftechnik.be - www.pruftechnik.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
PRUFTECHNIK N.V.


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

LEESTIPS

Video: