• 24/03/2014

Hygienic Engineering Seminars op Maintenance 2014 - invitatie

Waar maakt hygiënisch ontwerp het verschil? Het antwoord op die vraag komt u te weten op donderdag 27 maart 2014 in hal 1 van Antwerp expo.

Trefwoorden: #easyFairs, #Hygienic Engineering Seminars, #Maintenance, #Pumps & Valves

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Een nalatigheid in voedselveiligheid kan meteen een enorme impact op de volksgezondheid hebben, waardoor de volledige levensmiddelenketen onder de microscoop wordt gehouden.

Terecht dat er strenge hygiëne-eisen aan de productiebedrijven worden opgelegd, maar vaak maken deze functionele en operationele consequenties ondernemen onmogelijk. Al van bij het ontwerp van de procesapparatuur moeten de hygiënenormen in acht worden genomen om contaminatie in de processen te voorkomen en om de reiniging van de apparatuur en omgeving te vereenvoudigen.

Krijg een overzicht van de ‘do’s en dont’s tijdens de Hygienic Engineering Seminars op 27 maart.

Klik hier om u in te schrijven voor een of meerdere infosessies.

Het programma van donderdag 27 maart in hal 1 van Antwerp expo:

14:00-14:10 | Introductie EHEDG international - EHEDG Belgium
Gedurende deze 10 minuten zal de organisatie en de werking van EHEDG België en EHEDG international toegelicht worden. Een overzicht van de structuur, een overzicht van de gecreëerde documenten en de mogelijkheden die gegeven worden in verband met opleidingen.
Johan Roels, Vice President - EHEDG Belgium / Sales Manager - J-Tec België

14:10 - 14:35 | Economic aspects of Hygienic design
Based on a study of the Technical University of Munich and practical examples Knuth Lorenzen compares the costs of a CIP (primary and secondary costs) between state of the art hygienic designed installations and installation built in the common way.
Knut Lorenzen, President - EHEDG International

14:35 - 15:00 | Hygiënisch ontwerp van pompen: inpakt op het design, stappen om EHEDG certificaat te bekomen en de benefits van de EHEDG certificering
Bart Van Bastelaere, Sales Manager - Packo Diksmuide

15:00 - 15:25 | Reiniging van installaties en de validatie ervan
Gedurende deze lezing wordt het belang van reiniging als basisvoorwaarde, het verband met reinigbaarheid en enkele praktische validatiemethoden in kaart gebracht.
Hein Timmerman, President - EHEDG Belgium / Global Sector Expert Food Care - SealedAir

Voor meer informatie:
easyFairs nv/sa
Jan Van Rijswijcklaan 191 - BE-2020 Antwerpen
www.easyFairs.com/maintenance-be & www.easyFairs.com/pumps-valves-be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.