• 19/05/2014

RS Components sluit overeenkomst met PR electronics

Samenwerking zorgt voor eenvoudigere toegang tot breed scala aan producten van PR electronics via website van RS Components.

Trefwoorden: #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #fabrieksautomatisering, #meetversterkers, #PR electronics, #proces-industrieën, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft een wereldwijde distributieovereenkomst gesloten met PR electronics, een toonaangevende producent van meetversterkers voor fabrieksautomatisering en proces-industrieën.

De samenwerking tussen de twee bedrijven is opgezet om de wereldwijde activiteiten van PR electronics een steviger fundament te geven; het bedrijf streeft naar een groter bereik onder klanten in de wereldwijde verwerkings- en automatiseringsbranche.

Ook kan de online catalogus van RS dankzij deze samenwerking worden uitgebreid met een ruime selectie aan apparaten van PR electronics, waaronder I.S.-interfaces, temperatuurzenders, communicatieapparatuur, isolatoren, multifunctionele apparaten en displays. 

“Als toonaangevende distributeur van industriële automatiseringsapparatuur en elektronica heeft RS de ervaring in huis om met succes een breed portfolio aan producten van PR electronics te kunnen aanbieden”, aldus Simon Bisbo, CSO van PR electronics.

“We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. Het is een aanvulling op ons bestaande wereldwijde netwerk van partners en distributeurs, en met de online verkoopkanalen van RS krijgen we de mogelijkheid om onze producten en systemen beschikbaar te maken voor een nog breder publiek.”

“PR electronics maakt gebruik van zeer precieze technologie voor het ontwerpen en fabriceren van producten van topkwaliteit, die signaalverwerking slimmer en eenvoudiger maken”, aldus Kevin Shield, Global Head of Category Automation & Control Gear bij RS Components.

“Onze intentie bij deze samenwerking is om het voor proces- en onderhoudstechnici over de hele wereld eenvoudiger te maken om zeer innovatieve en nauwkeurige apparaten te vinden en aan te schaffen, waarmee de downtime omlaag gaat en ze de processen intuïtiever kunnen vormgeven tegen zo laag mogelijke kosten.”

De apparaten van PR electronics zijn uit voorraad leverbaar bij RS en worden nog dezelfde dag verzonden. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.