Frans Scheeren van OCI Nitrogen is Plant manager of the Year 2014

Het is Frans Scheeren, plantmanager OCI Nitrogen in Geleen, die is uitgeroepen tot Nederlands Plant manager of the Year 2014. Ook het (vak)publiek vond dat hij deze titel verdient.

Trefwoorden: #frans scheeren, #geleen, #LyondellBasell, #oci, #oci nitrogen, #plant, #Plant Manager of the Year, #scheren

Lees verder

Nieuws

( Foto: OCI Nitrogen, Frans Scheeren )

ENGINEERINGNET.NL - De award werd door juryvoorzitter Jos Benders uitgereikt tijdens het congres van Deltavisie in Rotterdam. Scheeren is naar verluidt 'verkozen omdat hij in de afgelopen 10 jaar uitstekende resultaten heeft bereikt op het gebied van efficiency, veiligheid en gezondheid.'

Ook het publiek mocht een stem uitbrengen aan de hand van korte filmpjes. Scheeren had met bijna 50% van de stemmen ook de publieksstem in handen.

De chemiebranche organiseert jaarlijks de verkiezing ‘Plant manager of the Year’. Een vakkundige jury, onder leiding van voormalig LyondellBasell-topman Jos Benders, beoordeelt de kandidaten op hun maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden.

De verkiezing van de Plant Manager of the Year vindt sinds 2008 plaats en is een initiatief van Petrochem Platform en de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), in samenwerking met Deltalinqs en Havenbedrijf Rotterdam.