• 05/08/2014

RS vergroot ondersteuning voor Phoenix Contact assortiment

RS Components vergroot de ondersteuning voor elektrotechnische installateurs en onderhoudstechnici met een uitgebreid assortiment van Phoenix Contact.

Trefwoorden: #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #ondersteuning, #Phoenix Contact, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, vergroot het productaanbod voor elektrotechnische installateurs en onderhoudstechnici op het gebied van elektrische systemen en procesautomatisering.

Vanaf nu heeft het bedrijf vele duizenden nieuwe producten op voorraad van de toonaangevende fabrikant Phoenix Contact.

RS is een geautoriseerde wereldwijde distributeur van Phoenix Contact en beide bedrijven werken wereldwijd zeer nauw samen. Zo zijn ze in staat om innovatieve producten aan klanten te leveren met een eersteklas service.

Het portfolio van Phoenix Contact is via RS verkrijgbaar in Europa en Azië en bestrijkt een breed spectrum aan producten, zoals printplaatconnectoren, klemmenblokken, DIN-railklemmen, meetversterkers, relais, interfacerelais, PLC's, voedingen en vele andere artikelen.

Belangrijke toepassingsgebieden voor de producten van Phoenix Contact zijn het onderhoud van panelen, lopendebandsystemen en motoraansturing.

De producten worden gebruikt in branches als de industriële procesautomatisering (met name op het gebied van automotive), in verwerkingsindustrieën (zoals de chemie, de petrochemie en de levensmiddelenbranche), in de elektrotechnische branche (onder meer bij nutsbedrijven en in de zonne- en windenergie) en bij de montage van machines en kasten.

In producten als relais, klemmenblokken en connectoren maakt Phoenix Contact veelvuldig gebruik van zijn push-in-aansluittechnologie, die het voor onderhoudstechnici en installateurs eenvoudiger maakt om kabels aan te sluiten.

Dit bespaart tijd en operationele middelen. De push-in-geleidings- en aansluittechnologie kan direct en zonder gereedschap worden gebruikt, zowel bij geleiders met een massieve kern als bij geleiders met adereindhulzen.

Het ontwerp zorgt er voor dat geleiders met adereindhulzen van 0,34 mm² of groter eenvoudig kunnen worden aangesloten, terwijl er tegelijkertijd een maximale 'uittrekkracht' op kan worden uitgeoefend.

De geleiders kunnen via de bedieningshendel eenvoudig worden losgemaakt met elk soort gereedschap, zonder dat er daarbij rechtstreeks contact is met onderdelen die onder stroom staan.

Kijk voor meer informatie en voor het complete aanbod aan Phoenix Contact-producten op de website van RS Components. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.