• 06/10/2014

RS Components introduceert nieuw professioneel soldeerstation

Het nieuw, functioneel soldeerstation van het RS-merk wordt geleverd met groot aantal functies en laag stroomverbruik.

Trefwoorden: #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #RS Components, #soldeerbout, #soldeerstation, #solderen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van electronica- en onderhoudsproducten, heeft een nieuw soldeerstation van het eigen RS-merk gelanceerd.

De soldeerbout beschikt over alle functies, functionaliteiten en kwaliteiten die van een professioneel product verwacht mogen worden, maar veel betaalbaarder is dan zijn equivalent bij grote merken.

Het soldeerstation is bedoeld voor professioneel gebruik door elektronische ontwerpingenieurs en warmt in slechts 10 seconden op van kamertemperatuur tot 350 °C. Zo kan er worden bespaard op gebruikstijd en operationele kosten.

Andere belangrijke functies van dit professionele station zijn onder meer een groot LCD-scherm met achtergrondverlichting, een analoge balk om eenvoudig gegevens te kunnen aflezen, een schakelaar tussen meerdere stroombronnen, drie sneltoetsen voor snelle aanpassingen aan de vooraf ingestelde temperatuur en een automatische slaapstand waarmee de levensduur van het verwarmingselement en de soldeerpunt kan worden verlengd. Er zijn bij RS ook vervangende soldeerpunten verkrijgbaar.

Daarnaast zorgt het gebruik van geleidende zilverlegeringen in het product voor een minimaal warmteverlies. Andere specificaties van het station zijn een stroomverbruik van 90 W, een temperatuurnauwkeurigheid van ±10 °C en een bedrijfstemperatuur van 100 tot 500 °C.

Het soldeerstation van het RS-merk is nu op voorraad (artikelnr. 799-8941) en verkrijgbaar via RS Components. <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.