Peter Flamang nieuwe Technisch Directeur Flanders Make

Flanders Make, het nieuwe strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie, heeft Peter Flamang aangeworven als Technisch Directeur.

Trefwoorden: #directiecomité, #Dirk Torfs, #Flanders Make, #maakindustrie, #Made Different, #Peter Flamang, #strategisch onderzoekscentrum

Lees verder

personalia

( Foto: Flanders Make - Peter Flamang )

ENGI£NEERINGNET.BE - In samenwerking met het strategisch comité gaat Peter Flamang verder vorm geven aan het onderzoek en de innovatie, waaraan Flanders Make samenwerkt met Vlaamse grote bedrijven en KMO’s actief in de brede maakindustrie.

Hij zal ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de internationale onderzoeksstrategie en profilering van Flanders Make.

Peter Flamang is Burgerlijk Werktuigkundig-Elektrotechnisch Ingenieur en Doctor in de Toegepaste Wetenschappen. Daarnaast behaalde bij ook een Master of Business Administration.

Hij kan bogen op 25 jaar industriële ervaring in onderzoek en ontwikkeling en was ondermeer actief als Vice President R&D bij Hansen Transmissions International, dat tandwielkasten maakt voor windturbines en andere industriële toepassingen.

Als Technisch Directeur bij Flanders Make rapporteert hij aan Algemeen Directeur, Dirk Torfs.