Typhoon gaat samenwerken met Midden-Oosten

Tijdens de Belgische handelsmissie in Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten heeft Typhoon verschillende commerciële samenwerkings­overeenkomsten ondertekend met lokale partijen.

Trefwoorden: #Dubai, #Frederic Bulcaen, #luchttechniek, #Midden Oosten, #milieutechnologiebedrijf, #samenwerking, #samenwerkingsovereenkomst, #Typhoon

Lees verder

Nieuws

( Foto: Typhoon )

ENGINEERINGNET.BE - In het verleden was het bedrijf al actief in het Midden Oosten via verschillende partners voor de verkoop van industriële ventilatoren voor ontgeuringsinstallaties.

Nu gaat het bedrijf ook industriële ventilatoren en andere luchttechnische componenten afzetten. Ook turn-key projecten naar stofafzuiging, pneumatisch transport en afscheidingstechnieken zitten in de overeenkomst.

Frederic Bulcaen, gedelegeerd bestuurder Typhoon: “De ondertekening van deze samenwerkingsakkoorden en bijhorende verkooporders is het resultaat van onze strategie om als niche-speler zaken te doen in het buitenland.”

Hun oplossingen worden gebruikt in alle sectoren waar de robuustheid van de producten een toegevoegde waarde heeft (recyclage-industrie, afvalverwerking, ontginning van mineralen, cementindustrie, houtverwerkende industrie, voedingsnijverheid, biomassa en biogaswereld).


Over Typhoon
Het bedrijf is gevestigd in Beveren-Leie (Waregem) en is een internationaal milieutechnologiebedrijf actief in luchttechniek.