Paul Kumpen nieuwe voorzitter van VOKA

Paul Kumpen, gedelegeerd bestuurder van het Limburgse bouwbedrijf Kumpen, werd unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter van VOKA. De voorzitterswissel zal plaatsvinden in oktober 2015.

Trefwoorden: #Kamer Van Koophandel, #Kumpen VOKA, #Paul Kumpen, #VEV, #VOKA, #VOKA Vlaanderen, #VOKA voorzitter

Lees verder

personalia

( Foto: VOKA )

ENGINEERINGNET.BE - Paul Kumpen leidt het Limburgse bouwbedrijf Kumpen en was reeds voorzitter van de Limburgse afdeling van VOKA. Nu wordt hij dus de nieuwe Vlaamse voorzitter.

De nieuwe voorzitter werd gisteren unaniem verkozen door de raad van bestuur van VOKA. Hij neemt de fakkel over van huidig voorzitter Michel Delbaere.

“Paul Kumpen heeft alle kwaliteiten in huis om het vernieuwingsproces van VOKA tot een succes te maken. Ondernemerschap zit hem in het bloed. Daarnaast zal zijn jarenlange ervaring als voorzitter van Voka, Kamer van Koophandel Limburg en in de sector waarin hij professioneel actief is, hem goed van pas komen,' laat Delbaere weten.

Kumpen wordt daarmee de eerste voorzitter van de vernieuwde structuur binnen de organisatie. Hij zal samen met het management de samenwerkingsovereenkomst tussen de 8 VOKA – Kamers van Koophandel en VOKA – VEV omzetten in de praktijk.

Hiermee wil het vernieuwde VOKA de spil worden in het Vlaams werkgeverslandschap en meer wegen op het Vlaams sociaal overleg.


Op de foto:
Paul Kumpen rechts met huidig voorzitter Michel Delbaere.