• 27/05/2015

RS Components breidt assortiment 3D-DLP-desktopprinters uit

RS Components heeft onlangs zijn assortiment 3D-DLP-desktopprinters uitgebreid met professioneel systeem van marktleider EnvisionTEC.

Trefwoorden: #3D-DLP-desktopprinters, #3D print, #EnvisionTEC, #rapid-prototyping, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft het assortiment van 3D-printers voor rapid-prototyping, eenmalige productie en designprofessionals versterkt met de EnvisionTEC Perfactory Micro XL-3D-printer

De professionele en compacte Perfactory Micro XL kan printen in hoge resolutie en is eenvoudig aan te sluiten op een pc via een normale USB-aansluiting. Hij is compatibel met ABS-filamenten en met HTM140, waarmee een zeer hoge detaillering kan worden bereikt.

De Perfactory Micro XL kan objecten van 100 mm x 75 mm x 100 mm printen en is daarmee geschikt voor een groot aantal industriële en commerciële toepassingen.

Dankzij een XY-resolutie van 150 µm en een dynamische Z-resolutie van 50 - 100 µm kunnen gebruikers nauwkeurige en gedetailleerde reproducties maken van gescande objecten, gemaakt op de computer of gedownload van internet.

"3D-printen ontwikkelt zich snel en heeft talloze industriële toepassingen, zoals prototypes voor elektronische behuizingen of een snelle replicatie van kleine onderdelen. RS wil de beste apparatuur aanbieden, die aansluit bij de behoeften van onze klanten", aldus Ben Lawton, Global Head, Tools and Supplies bij RS Components.

“De Perfactory Micro XL is een revolutionaire combinatie van krachtige printprestaties en een printer die in zijn klasse zeer betaalbaar is. Het merk is inmiddels al de eerste keuze van juwelenontwerpers en ontwikkelaars.”

"EnvisionTEC is trots op de samenwerking met RS Components, een vooraanstaande distributeur met een uitstekende staat van dienst als het gaat om het bedienen van ingenieurs en ontwikkelaars", aldus Martin Forth, Vice President European Sales bij EnvisionTEC.

"Met deze waardevolle samenwerking kunnen we op efficiënte wijze inspelen op de internationale vraag naar de oplossingsgerichte producten van EnvisionTEC."


Vraag snel méér informatie over dit product via
de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=RS Components breidt assortiment 3D-DLP-desktopprinters uit&EngnetId=14538';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.