One Building Maintenance heeft enkele nichespelers overgenomen

One Building Maintenance, onderdeel van de Facilicom Services Group, zet haar groei verder met de overname van twee bedrijven in gespecialiseerde niche-activiteiten.

Trefwoorden: #bekabeling, #Co-Worx, #elektriciteitswerken, #Facilicom, #Hofline Electro & Cabling en Teambouw, #HVAC, #One Building Maintenance, #overname, #technieker

Lees verder

HR

( Foto: MADe - Wikipedia )

ENGINEERINGNET.BE - De overnames van zowel Hofline Electro & Cabling (HEC) en Teambouw als Co-Worx zorgen ervoor dat One Building Maintenance (OBM) een completer dienstenpakket dan ooit heeft.

De overgenomen bedrijven zullen blijven bestaan als zusterondernemingen en behoren (juridisch) net als OBM tot de holding One Facility Services, de hard services tak van Facilicom.

Beide overgenomen bedrijven tellen een vijftiental gespecialiseerde techniekers HVAC en elektriciteit, die allen de nodige attesten en certificaten op zak hebben.

De stichter en zaakvoerder van Hofline Electro & Cabling (HEC) en Teambouw, Jan Hofman, blijft de operationele leiding hebben over HEC en Teambouw/Containerdiensten.

Ook de oprichter en zaakvoerder van Co-W orx, Tim Collier, vervoegt het management team van One en blijft de divisie HVAC en sanitaire installaties aansturen. Eén van z’n prioriteiten is de service-tak in het domein van HVAC en sanitaire installaties verder uit te bouwen.

De overgenomen bedrijven waren geen onbekenden voor OBM, vermits ze voor diverse opdrachten al nauw en met succes samengewerkt hebben.