• 02/07/2015

Nieuw bij RS: werken in kleine ruimtes met ratelsleutels van hoge kwaliteit

De GearWrench 120XP-serie, nu verkrijgbaar bij RS Components, heeft een ultra-efficiënte zwaaiboog met drie richtingen. Hiermee kan snel gewerkt worden in kleine ruimtes.

Trefwoorden: #combinatiesleutel, #GearWrench, #GearWrench 120XP-serie, #ratelsleutel, #RS Components, #zwaaiboog

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft nu de nieuwste ratelende GearWrench 120XP-dopsleutels en steeksleutels op voorraad, met een nauwkeurige zwaaiboog met drie richtingen en een groot bereik.

Dankzij het compacte sleuteldesign kunnen monteurs nu snel en efficiënt werken, ook in ontoegankelijke ruimten.

Deze nieuwe innovatieve serie van de Apex Tool Group komt uit hetzelfde merkenportfolio als Allen, nog altijd de industriële standaard voor inbussleutels. Het gereedschap is van hoogwaardig materiaal en heeft een afwerking van hoge kwaliteit, zodat het een leven lang meegaat.

De dopsleutels hebben een aandrijfvierkant van 1/4, 3/8 of 1/2 inch, met lange handgrepen die zorgen voor een lengte van respectievelijk 5,11 inch, 8,38 inch en 11,02 inch, zodat het bereik flink wordt uitgebreid.

Ze hebben een onopvallende kop in de vorm van een traan, met een in zes standen verstelbare hoek. Dit verbetert de bruikbaarheid in kleine ruimten, bijvoorbeeld in behuizingen of achter panelen.

De sleutels zijn los, in set van drie of in sets met meerdere doppen in Amerikaanse en metrische formaten verkrijgbaar.

De 120XP-reeks bevat ook diverse combinatiesleutels, zoals steeksleutels van massief staal in formaten van 6 tot 19 mm, en steeksleutels met een flexibele kop en keuze uit een open, niet-ratelend uiteinde of een niet-ratelend ringvormig uiteinde in een hoek van 0 graden, in formaten van 8 tot 19 mm.

Alle modellen hebben een GearWrench XL-middenstuk, dat extra lang en breed is voor een betere krachtenverspreiding en een optimaal bereik. De sleutels zijn los, in set van drie of in sets met meerdere doppen in Amerikaanse en metrische formaten verkrijgbaar.

Er zijn ook ratelgimbals met een aandrijfvierkant van 1/4 en 3/8 inch beschikbaar. Deze passen perfect in de handpalm en maken zo snel en eenvoudig vastzetten mogelijk.

Er zijn twee draaipanelen, zodat ze in meerdere hoeken kunnen worden gebruikt, en de gimbals hebben een eenvoudig toegankelijke hefboom voor voor- en achteruit en een ratel met 72 tanden, wat uiteindelijk resulteert in een zwaaiboog met vijf richtingen.


Vraag snel méér informatie over dit product via
de Direct Contact-service van Engineeringnet
" onclick="this.form.action='https://engineeringnet.be/infoaanvraag/DirectContactHome.asp?code=Nieuw bij RS: werken in kleine ruimtes met ratelsleutels van hoge kwaliteit&EngnetId=14780';" style="font-size: 90%; width:140px; height: 30px;" type="submit">



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.