iMinds eindigt in top-10 Europese universiteits-incubatoren

Tijdens een evenement in het Italiaanse Turijn heeft UBI Global haar University Business Incubator Awards uitgereikt. iMinds is 2de in de categorie ‘Top University Business Accelerators’.

Trefwoorden: #iMinds, #incubator, #startup, #UBI Global, #UBI Global ranking, #universiteit, #universiteitsincubator

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Elk jaar screent UBI Global meer dan 500 universiteitsincubatoren van over de hele wereld aan de hand van een resem parameters. Deze screening bepaalt de plaats in de gereputeerde UBI Global ranking.

Volgende maand wordt de wereldwijde ranking bekendgemaakt, maar het Vlaamse iMinds maakt internationaal alvast heel wat indruk met haar tweede plaats binnen Europa in de categorie ‘Top University Business Accelerators’.

Na een zevende plaats vorig jaar (en nummer 25 wereldwijd) bevestigt iMinds zo nogmaals haar positie aan kop van het Europese incubatiepeloton.

Een incubator heeft als missie beloftevolle starters versneld te laten doorgroeien tot succesvolle ondernemingen, door het bieden van professionele ondersteuning en kapitaal.

Universiteitsincubatoren voegen daar ook nog eens de beschikbaarheid en expertise van hun academische researchers aan toe.


(bron en foto: iMinds)