• 09/11/2015

Nieuw: USB-C-reeks van RS, meer vermogen en snelheid aan scherpe prijs

Nu bij RS Components verkrijgbaar: uitgebreide selectie kabels, adapters en printplaatconnectoren om al uw bestaande of nieuwe apparaten aan te sluiten.

Trefwoorden: #adapters, #kabels, #printplaatconnectoren, #RS Components, #USB, #USB-C

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijde distributeur voor technici, heeft het assortiment RS-merk-producten uitgebreid met een reeks concurrerend geprijsde bekabelingsproducten en connectoren die ondersteuning bieden voor de toegankelijke nieuwe standaard USB Type-C.

USB Type-C (USB-C) staat voor een universele, omkeerbare aansluiting voor alle apparaten, met ondersteuning voor multifunctionele connectiviteit via één kabel. Met snelheden op het niveau van USB 3.1 en hoger en met mogelijkheden om apparaten op te laden, DC-voeding te verzorgen, en audio en video af te spelen tot een resolutie van 4K Ultra High Definition.

USB-C is klein genoeg voor mobiele telefoons en robuust genoeg voor pc's en thuis- en kantoorapparatuur en het stelt gebruikers in staat om alle apparaten met elkaar te verbinden via één kabeltype.

Via eenvoudige adapters zijn er verbindingen mogelijk met bestaande standaarden, zoals USB Type-A, de aansluiting die op USB 2.0/3.0-hostapparatuur zit, Micro USB, HDMI, DisplayPort, VGA of MFi (Made for iPhone/iPod/iPad).

De nieuwe reeks van het RS-merk bestaat niet alleen uit bekabelingsproducten en een uitgebreide selectie adapters, maar ook uit printplaataansluitingen waarmee technici in nieuwe projecten optimaal kunnen profiteren van USB-C. Er zijn meer dan 20 verschillende artikelnummers verkrijgbaar.

"De vraag naar betaalbare USB-C-connectiviteit stijgt, doordat er nieuwe producten op de markt komen die de standaard ondersteunen", aldus Kevin McCormack, Global Head, IP & E bij RS. "In lijn met de filosofie van het RS-merk bieden we onze klanten ook met deze nieuwe serie kabels, adapters en onderdelen een krachtige, betrouwbare en kosteneffectieve oplossing."

Kijk voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen op: http://benl.rs-online.com/web


Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.