• 12/11/2015

Exclusief bij RS Components: geconfigureerde Bahco-modules

De geconfigureerde Bahco-modules en gereedschapssets helpen technici bij het aanschaffen van het juiste gereedschap voor professionele werkzaamheden.

Trefwoorden: #Bahco, #gereedschapssets, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijde distributeur voor technici, zal als eerste de nieuwe Bahco-modules voor gereedschapskasten gaan aanbieden. Deze zijn speciaal geconfigureerd om technici snel en eenvoudig het juiste gereedschap voor hun vak te laten aanschaffen.

De 26 gereedschapsmodules van het Zweedse kwaliteitsmerk zijn tot eind 2015 exclusief verkrijgbaar bij RS.

Ze zijn speciaal samengesteld om in te spelen op de wensen van bijvoorbeeld elektrotechnici, monteurs en onderhoudstechnici in diverse branches, zoals het gebouwenonderhoud, de autobranche, de bouw, de elektrotechniek, de werktuigbouwkunde en de zware industrie.

De modules zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met Bahco-kasten, die ook verkrijgbaar zijn bij RS en ze zijn samen te gebruiken met concurrerende merken.

De selecties bevatten zeer uiteenlopende soorten gereedschap, zoals sleutelsets met meerdere onderdelen, combinatiesleutels, ratelsleutels, tangen, schroevendraaiers, VDE-gereedschap, inbussleutels en borgveertangen.

Er zijn ook gemengde configuraties, evenals modules met ergonomische versies van standaardgereedschap. De modules zijn verkrijgbaar in meerdere formaten, van 6 tot wel 91 onderdelen, in op maat gemaakte foaminzetstukken die eenvoudig in de gereedschapskast kunnen worden gezet.

Deze zorgen ook voor bescherming en maken eenvoudig inzichtelijk of er gereedschap ontbreekt. De modules zijn bedoeld om bestaande gereedschapssets op een eenvoudige manier uit te breiden.

Er zijn bij RS nu ook zes nieuwe Bahco-gereedschapssets verkrijgbaar: algemene sets van 31 en 46 stuks, een set van 13 stuks voor elektriciens, een set van 58 stuks voor onderhoudstechnici, een onderhoudsset van 73 stuks en een elektromechanische set van 56 stuks.


Kijk voor meer informatie of om een bestelling te plaatsen op: http://benl.rs-online.com/web

Vraag snel méér informatie via de Direct Contact-service van Engineeringnet



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.