Start werken aan Brusselsesteenweg in Grimbergen vanaf 1 juni - verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer start op 1 juni met de herinrichting van de Brusselsesteenweg (N202) in Grimbergen. Er zal gewerkt worden tot maart 2017.

Trefwoorden: #Eandis, #Grimbergen, #N202, #N211, #verkeer, #Wolvertem

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Tot maart 2017 zal er gewerkt wordent tussen het kruispunt met de Wolvertemsesteenweg (N211) en dat met de Lagesteenweg.

Dit deel van de Brusselsesteenweg (N202) wordt volledig afgesloten voor het verkeer. Op 1 juni vat Eandis ook de nutswerken terug aan. Zij werken tussen het kruispunt met de Lagesteenweg en de Spaanse Lindebaan.

Door de werkzaamheden zal de verkeershinder in Grimbergen in de komende maanden sterk toenemen.

De herinrichting van de Brusselsesteenweg (N202) en Wolvertemsesteenweg (N211) wordt uitgevoerd in verschillende fasen. De werkzaamheden van Wegen en Verkeer starten in de Brusselsesteenweg (N202) met de eerste drie fasen.

In de eerste fase werkt Wegen en Verkeer tussen tussen het kruispunt met de Wolvertemsesteenweg (N211) en dat met de Lagesteenweg. Dit deel van de Brusselsesteenweg (N202) wordt vanaf 1 juni tot maart 2017 afgesloten voor het verkeer.

Ook wordt er gewerkt tussen het kruispunt met de Merodestraat en dat met de Spaanse Lindebaan aan de kant richting Grimbergen. Hier wordt de rijstrook richting Grimbergen ingenomen om de werkzaamheden uit te voeren. Het verkeer van Grimbergen naar Brussel blijft wel mogelijk in dit deel van
de Brusselsesteenweg.

Het verkeer kan in beide richtingen een omleiding volgen via de Spaanse Lindebaan en de Wolvertemsesteenweg (N211). Fietsers kunnen in beide richtingen een omleiding volgen via de Spaanse Lindebaan, Merodestraat, Brusselsesteenweg, Lagesteenweg en Beiaardlaan.

Het doorgaand verkeer wordt aangeraden om gebruik te maken van de A12 en de ring rond Brussel (R0).


(foto’s: © AWV)