Nieuwe rotonde ’Ster’ in Sint-Niklaas open vanaf 9 juli - verkeer

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkt tot 9 juli verder aan rotonde 'Ster'. Dan is de nieuwe rotonde volledig open voor het verkeer.

Trefwoorden: #Agentschap Wegen en Verkeer, #AWV, #rotonde, #Sint-Niklaas, #verkeer, #werken

Lees verder

Nieuws

( Foto: AWV )

ENGINEERINGNET.BE - Vanaf 9 juli (start bouwverlof) is de nieuwe rotonde 'Ster' klaar. Ondanks de vele regen van de afgelopen weken heeft de aannemer alles in het werk gesteld om de werken aan de noordzijde van de rotonde 'Ster' zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Na het bouwverlof gaat de aannemer terug aan de slag en hoopt de volledige werken af te ronden in het najaar. Dit is 2 maanden vroeger dan gepland.

Alle verkeer is terug mogelijk op de rotonde. De zijstraten Ster en Heihoekstraat zijn terug open. Ook het bedrijventerrein is terug bereikbaar. Het doorgaand verkeer blijft de bestaande omleiding volgen tot het einde van de werken.

Alle verkeer op de N70 richting Beveren rijdt zoals eerder langs de werfzone,. Het verkeer richting Sint-Niklaas rijdt om. Deze situatie blijft nog zo tot aan het eind van de werken.

Ondertussen verlopen ook de werken aan de noordzijde van de N70 (fase 2) zoals gepland. De aannemer hervat de werken op dinsdag 2 augustus. Het einde van fase 2 en bijgevolg alle werken is nog steeds voorzien voor het najaar van 2016.

Tot dan blijft enkel het doorgaand verkeer richting Beveren mogelijk.