Werken tussen ring Brussel (R0) en E19 richting Antwerpen - verkeer

In het weekend van 12 augustus wordt de verbinding tussen de ring Brussel (R0) en de E19 richting Antwerpen afgesloten tussen vrijdagavond en maandagochtend.

Trefwoorden: #Agenschap Wegen en Verkeer, #Antwerpen, #AWV, #Brussel, #E19, #R0, #verkeer, #wegenwerken

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het verkeer dat op de binnenring rijdt en de E19 naar Antwerpen wil nemen, zal moeten omrijden via afrit 3 (ter hoogte van knooppunt Zaventem) om de E19 te bereiken (zie omgevingsplan onderaan).

De werken zijn onderdeel van de aanleg van een nieuwe brug die in de toekomst de binnenring zal verbinden met de Woluwelaan. Tijdens datzelfde weekend worden de stalen ondersteuningsconstructies verwijderd waarop het brugdek werd gebouwd. De afrit naar de E19 richting Antwerpen krijgt ineens een nieuwe laag asfalt.

Daarnaast wordt de aansluiting van de nieuwe afrit op de ring van Brussel opnieuw aangelegd. Daarvoor zal tussen zaterdagnacht 23.00 u en zondagnamiddag 15.00 u de rechterrijstrook afgesloten worden.

Verkeer is wel nog altijd mogelijk op 2 versmalde rijstroken van de Brusselse ring. Tijdens dit weekend houdt u toch best rekening met mogelijke vertraging.

Om de duur van de werken zowel als de hinder minimaal te houden, worden de werkzaamheden geconcentreerd in één weekend.


(illustratie: publicdomainvectors.org)