• 19/01/2012

Kies de juiste probes bij oscilloscopen met nieuwe tool - persbericht

Selectietool voor sondes en overige toebehoren voor oscilloscopen van Tektronix is vanaf nu beschikbaar op de websites van RS Components.

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de introductie aangekondigd van een nieuwe, interactieve, online sonde-selectietool van Tektronix, een toonaangevende leverancier van test- en meetapparatuur.

Met de selectietool kunnen gebruikers hun oscilloscopen snel upgraden en kunnen ze kiezen uit meer dan 100 sondes op basis van instrumentserie, modelnummer of normen en toepassingen, met bovendien de extra optie om het zoeken fijner af te stemmen aan de hand van specifieke testvereisten.

De resultaten van de selectie van probe en toebehoren voor oscilloscopen staan online op www.rs-components.com/tektronix.

Van de eerste 15 zoekresultaten worden afbeeldingen getoond en de overige staan in een lijst met het fabrikantnummer, dat rechtstreeks gelinkt is aan de pagina van de specificaties van de component.

“Engineers staan continu onder druk om sneller te werken waarbij ze steeds complexere technologieën gebruiken en ze hebben een gemakkelijke toegang nodig tot tools voor het ontwerpen, valideren en debuggen van apparatuur,” zei Fred Knowles, Head of Product Management - Electronics bij RS Components.

“De sonde-selectietool van Tektronix vereenvoudigt voor engineers het proces van snel zoeken en bestellen van de juiste accessoires, waardoor ze uitdagende ontwerpproblemen kunnen analyseren en oplossen.”

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Leibbrandt
www.nielsleibbrandt.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.