Gaspar Gascon wordt CTO bij Punch Powertrain

Punch Powertrain, onafhankelijk leverancier van innovatieve en energie-efficiënte aandrijfsystemen voor autoconstructeurs, heeft Gaspar Gascon aangesteld als Chief Technology Officer (CTO).

Trefwoorden: #aandrijfsystemen, #CTO, #Gaspar Gascon, #Punch Powertrain

Lees verder

HR

( Foto: Punch Powertrain )

ENGINEERINGNET.BE - Gascon zal de technologische toekomstvisie van de onderneming verder ontwikkelen en realiseren, in lijn met de noden ten aanzien van de verschillende aandrijftechnologieën van autoconstructeurs wereldwijd.

Jorge Solis, CEO Punch Powertrain. “Hij wordt beschouwd als een autoriteit op het gebied van wereldwijde ontwikkeling. Hij zal bijdragen tot de constante verbetering van onze onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie, baanbrekende technologische partnerschappen aangaan en kostefficiënte aandrijfoplossingen ontwikkelen”

Hiervoor was Gascon actief bij de Renault-groep, waar hij de functie van ‘Executive Vice President of Global Product Engineering’ uitoefende. Hij kan verder bouwen op meer dan 25 jaar globaal leiderschap, waar hij uiteindelijk een team van ongeveer 12.000 onderzoeks- en ontwikkelingsmedewerkers leidde.

Hij kan dan ook bogen op heel wat ervaring op het gebied van de wereldwijde ontwikkeling van autoproducten, proces- uitmuntendheid en lean manufacturing.