NOVA Asset Management garandeert foutloze assemblage en tracering van politiekledij

Het Belgische Seyntex won een internationale aanbesteding om tienduizenden kogelwerende vesten, heupgordels en schouderstukken te produceren. De eindklant vereiste unieke identificeerbaarheid van iedere component aan de hand van RFID-technologie.

Trefwoorden: #asset, #Aucxis, #management, #RFID, #traceerbaar

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Aucxis )

ENGINEERINGNET.BE - Aucxis RFID Solutions stelde voor om de schaalbare traceringsoplossing NOVA in te zetten, opgebouwd uit RFID-textieltags, een RFID-programmeerstation, RFID-handhelds en de standaard POLARIS Asset Management Software.

Om te controleren dat de juiste tag in het juiste component terecht komt en om de assemblage na afwerking te valideren, maken de productiemedewerkers gebruik van de POLARIS-app die op een RFID-handheld draait. Dankzij NOVA bestaat ieder afgewerkt product dus gegarandeerd uit de juiste componenten in de juiste maat.

Iedere component van iedere set is traceerbaar doorheen de productie en de volledige levensduur. Overzichten en rapporten zijn handig te raadplegen via de POLARIS-webinterface.

Bart Torbeyns, ICT & Business Process Manager bij Seyntex, is heel tevreden over de samenwerking: "Het enthousiaste Aucxis-team stond doorheen het volledige traject steeds paraat om een kwalitatieve oplossing mee uit te denken en te realiseren volgens onze behoeften."

Lees de casestudy voor meer details over dit project.

Voor meer informatie:
Aucxis RFID Solutions
Zavelstraat 40 - 9190 Stekene
Tel. +32 (0)3 790 17 17 - info@aucxis.com - www.aucxis.com/rfid