• 06/09/2012
  • |     BB

Tebodin haalt contract van ADCO in Midden-Oosten binnen

Tebodin laat weten een contract met een looptijd van drie jaar verworven te hebben voor het verlenen van engineeringdiensten aan het Arabische ADCO.

Trefwoorden: #Abu Dhabi, #ADPO, #ingenieursbureau, #tebodin

Lees verder

Nieuws

( Foto: ADCO )

ENGINEERINGNET -- ADCO werkt on-shore in Abu Dhabi - een van de zeven Arabische emiraten – en produceert er koolwaterstoffen.

Het bedrijf lanceerde in het verleden een groot investeringsplan om zijn bestaande installaties te verbeteren. Dat houdt onder meer het gebruik van efficiënter technieken voor het beheer van de processen in.

Het Nederlandse Tebodin mag in dat verband ADCO assisteren, en meer bepaald steun verlenen bij het managen en organiseren van de conceptuele studies, FEED (Front End Engineering Design) en de uitvoering van Engineering, Procurement & Construction (EPC) van de projecten voor verschillende olievelden.

ADCO heeft naar zeggen van het Nederlandse ingenieursbureau 'gekozen voor Tebodin op basis van de uitstekende staat van dienst met betrekking tot het bieden van hoogwaardige PMC-diensten in het Midden-Oosten sinds 2003'. Het contract biedt een mogelijke verlenging tot vijf jaar.

De financiële waarde van het contract werd niet vrijgegeven.


ACHTERGROND
Tebodin B.V. is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa 223 miljoen euro (2011) en zowat 4.000 medewerkers. Het bureau is actief in industrie, gezondheid en voeding, olie en gas, chemie, infrastructuur, vastgoed, energie en milieu. Tebodin is onderdeel van Bilfinger Berger SE.