• 07/05/2014

RS Components levert productieverpakkingen voor grote hoeveelheden

Klanten van RS Components kunnen vanaf nu diverse weerstanden, spoelen en kabelschoenen inkopen in grote hoeveelheden.

Trefwoorden: #distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, #grote hoeveelheden, #productieverpakkingen, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - RS Components (RS), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft productieverpakkingen van toonaangevende merken als Panasonic en TE Connectivity geïntroduceerd op het gebied van verbindingssystemen, passieve en elektronicamechanische componenten (IP&E).

Klanten van RS kunnen vanaf nu diverse weerstanden, spoelen en kabelschoenen inkopen in grote hoeveelheden. De producten worden als eerst uitgerold in de regio Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Later dit jaar zal dit ook mogelijk zijn voor klanten in de regio Azië & Australië. Dankzij de productieverpakkingen hebben klanten bij RS de flexibiliteit om zowel onderdelen voor prototypes in te kopen als voor de daadwerkelijke productie. Dit bespaart tijd en geld in het inkoopproces.

“Bij de servicegarantie voor onze klanten staat een snelle en efficiënte levering centraal. Dit is iets wat we tot nu toe vooral hebben gedaan voor kleinere hoeveelheden, voor gebruik in prototypes”, aldus Kevin McCormack, Global Head of IP&E bij RS Components.

“Het aanbieden van grote hoeveelheden voor deze productlijnen is de eerste fase in ons plan om een breder spectrum aan klanten te kunnen bedienen, klanten die op zoek zijn naar elektrische onderdelen van de beste merken, in welke hoeveelheden dan ook.” <<

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl of info@rsonline.be
Twitter: @RSonlineNL of @RSonlineBE
Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Quintmark-Network


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.